ATV

Brazil

Kada se Duda pojavi na gradilištu svi zanijeme - Ljepota ove arhitektice obilazi svijet (VIDEO)

 • Извор: Агенције
 • 18.06.2023. 09:07

Svaki radnik na gradilištu zna ko je ona. Privlači veliku pažnju, a sve zbog modnih kombinacija u kojima se pojavljuje. Kada dođe u obilazak objekta koji je u izgradnji, svi ostanu bez teksta. Trudi se da uvijek bude sređena od glave do pete, a najviše voli da nosi uske haljine koje naglašavaju sve njene obline. Ipak, ništa bez visokih potpetica koje su njen zaštitni znak.

Kada su snimci njenog obilaska gradilišta preplavili društvene mreže, mnogi su se pitali ko je zanosna crnka.

Riječ je o arhitekti iz Brazila, Dudi Kavalkente, koja je stekla veliku popularnost. Na Instagram profilu stavlja akcenat na svoj posao, pa tako se mogu videti brojni snimci u kojima komunicira sa radnicima. I ako je suditi po njima, obožavaju kad se Duda pojavi.

Snimci broje milionske preglede, a korisnici je izuzetno hvale.

"Možemo da izgledamo elegantno i bez da rizikujemo zdravlje. Na gradilištu u svakom trenutku može nešto da vam padne na stopalo", upozorio je jedan od korisnika TikTok-a zanosnu Kavalkente, a potom se nadovezala jedna devojka:

"Elegantni ste i jako lijepi. Ipak, sigurnost bi trebalo da vam bude na prvom mjestu. Trebalo bi da nosite zatvorene cipele za svaki slučaj", poručila joj je.

Mnoge pratioce zaokupirala je njena ljepota.

"Kako je elegantna žena"; "Neverojatno ste lijepa djevojka, a vaše snimci su prava inspiracija", "Tako treba da se izgleda, bravo", "Mnogi imaju predrasude, ova žena je majstor svog posla", "Prirodna ljepota je uvijek najljepša", pisali su ljudi.

Pogledajte kako izgleda jedan njen obilazak gradilišta:

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.