ATV

Vjerovatno sada boravi napolju

Mačak progrizao kondom pa iznenadio vlasnike neplaniranom trudnoćom

  • Извор: 24сата.хр
  • 29.08.2023. 12:59

Neimenovani muškarac je na Redditu podijelio čudan način na koji je njegova supruga zatrudnila i to uključuje njihovu mačku. Naime, par je već imao jedno dijete, ali žena je imala tešku trudnoću zbog koje je nekoliko sedmica morala ležati u krevetu. Njihov se sin rodio dva mjeseca prije termina, ali je na sreću bio zdrav.

Zbog prirode svoje prve trudnoće odlučili su imati drugo dijete tek nakon nekoliko godina.

"Moja supruga odlučila je piti pilule nedugo nakon poroda kako bi se osigurali od iznenadne trudnoće, ali od tableta joj je bilo loše i željela je smršati, pa ih je prestala uzimati - priča suprug i dodaje: 'Mislili smo da će kondom biti dovoljan, ali to je trenutak gdje nam je naša mačka odlučila pokvariti planove", prenosi 24sata.hr.

Mačka ispratila vlasnicu na posao, pa zalegla na ulici

Mačka ispratila vlasnicu na posao, pa zalegla na ulici

- Naša mačka je zli genij. Ozbiljno mislim da je naša mačka pametnija od našeg, skoro jednogodišnjeg, sina. Ona ulazi u sve, i kada to kažem, zaista mislim na sve. Ni vrata, ladice ili ormarići je ne mogu zaustaviti, a ako zna što želi, to će i pronaći - ispričao je.

Zanimljivo je da je sedmicama nakon udomljenja ova mačka svako jutro ostavljala sva vrata na ormarićima širom otvorena, pa su čak u jednom trenutku pomislili da im se u kući nalaze duhovi.

Mačka ugledala zmiju na prozoru, pogledajte reakciju

Mačka ugledala zmiju na prozoru, pogledajte reakciju

Tako je suprug napravio ogromnu grešku i spremio kondome u ladicu u kojoj sprema i štapiće za uši, a mačka tamo posebno voli ulaziti i igrati se s njima. Tako je mačka ušla u ladicu sa štapićima za uši i kondomima te raskomadala štapiće jednako kao što je i oštetila kondome. Suprug je uništene kondome spremio nazad u ladicu i zaboravio na njih.

Kasnije te večeri se par krenuo zabavljati u krevetu, što je navelo supruga da krene u mračno kupatilo kako bi pronašao kondom, te je potpuno zaboravio na to što se dogodilo ranije. No ubrzo nakon nekoliko sedmica njegova supruga se požalila na mučninu i osjetljive grudi.

Mačke se svađale, pa se umiješao pas:

Mačke se svađale, pa se umiješao pas: "Kada se svađaš s braćom i sestrama i uleti mama"

Odmah su posumnjali na trudnoću jer se tako osjećala i prije otkrivanja prve trudnoće. Još uvijek su imali testove za trudnoću iz godine ranije pa je supruga napravila više njih, i svi su bili pozitivni. Tada je suprug shvatio o čemu je riječ i kroz glavu mu je odmah prošla misao: 'Ta prokleta mačka!'.

- Potrčao sam do ladice u kojoj sam držao kondome, izvadio kutiju na pult i počeo pregledavati svaki milimetar folije. Nekoliko njih je imalo primjetne ogrebotine, tragove od zuba, pa čak i pukotine. U tom trenutku sam pomislio zašto ih odmah nisam bacio u smeće već ih spremio u ladicu... - ispričao je.

Zašto to rade? 10 čudnih ponašanja kod mačaka - objašnjeno

Zašto to rade? 10 čudnih ponašanja kod mačaka - objašnjeno

Ali, iako je trudnoća bila potpuni šok, zaključio je svoj post napisavši: 'Jedva čekam da jednoga dana objasnim svom sinu ili kćeri da svoje postojanje duguje porodičnoj mački!', piše Mirror.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм