“Осрамоћен сам за цијели живот”

Момак оставио дјевојку јер није хтјела да опере ноге његовим родитељима

  • 19.03.2024. 12:21

Многи обичаји од давнина данас скандализују модерно друштво. Нажалост, негдје су се они лоши и дегутантни задржали, а један од таквих јесте и прање ногу родитељима, односно свекру.

На анонимним исповијестима један момак објаснио је да је одбијање његове дјевојке да његовом оцу опере ноге био разлог за раскид. Тиме је навукао велики гњев на себе и бројне коментаре саблажњених корисника ове друштвене мреже.

Лопов обио кафић: Газда даје 1.000 марака за информацију о њему!

Лопов обио кафић: Газда даје 1.000 марака за информацију о њему!

– Оставио сам дјевојку јер је одбила опрати ноге мојим родитељима. То је код нас обичај и ако већ желиш бити с неким друге вјере и менталитета, поштуј то. Осрамотила ме пред цијелом породицом – написао је анонимно један мушкарац, не желећи да открије своје године и своју вјеру, преноси Жена Блиц.

Скандал у Хрватској: Америчком инфлуенсеру скинули београдске таблице и изгребали ауто

Скандал у Хрватској: Америчком инфлуенсеру скинули београдске таблице и изгребали ауто

“Ово је један од одвратнијих обичаја”

“Де нам реци гдје је то обичај да знамо? Ја исламске вјероисповијести са много пријатеља католичке и православне, па не знам да је то и у једној вјери тако”, “Исто тако, поштуј и ти њену вјеру и обичаје гдје се не перу ноге маторцима”, “Па добро да је одбила опрати гљивице са ногу твојих родитеља. Од свих обичаја на свијету, ово је један од огавнијих”, “Тати не би такла ногу, а камоли свекру“, “Овом изјавом ти себе срамотиш пред цијелим свијетом. Само ниси довољно интелигентан да то схватиш”, “Како су они доживјели снају кад здрави прави захтијевају да им ноге опере и то толико да је веза пукла управо из тог разлога. Савјет за момка: остави се села, умијешај се у народ, цивилизуј се, едукуј се, спаси се”, писали су му редом.

Пратите нас и путем Вибера