Doroti „Doti“ Fideli

Neobično vjenčanje u staračkom domu: Baka (77) se udala za samu sebe

  • Извор: Агенције
  • 26.05.2023. 17:39

Doroti „Doti“ Fideli svoju slavu duguje neobičnoj ceremoniji koju je odlučila da organizuje u domu za penzionere u kome živi.

Dana 13. maja održana je ceremonija u jednom od domova za penzionere u američkoj državi Ohajo. 77-godišnja stanovnica se udala za sebe.

"To je nešto što sam oduvijek željela. Da se ​​udam za nekoga i da imam srećan život, ali stvari su ispale drugačije i tek sada imam priliku da uradim ovako nešto", rekla je uzbuđeno u intervjuu za TV stanicu VLVT.

Nesvakidašnji događaj privukao je veliki broj medija. Ova 77-godišnjakinja je u nebrojenim intervjuima objasnila da joj se ideja o organizovanju “vjenčanja” rodila nakon što je saznala za ženu koja se udala za sebe u jednoj od televizijskih emisija. Onda je to isto poželjela, odlučila je da je to odličan način da razveseli štićenike staračkog doma u kome je boravila.

"Ovdje radim lude stvari da nasmijem ljude", kaže baka.

Fideli je podržala i njena porodica. Oni su joj pomogli u kupovini vjenčanice ili naručivanju keteringa.

Ova 77-godišnjakinja je, kako je sama rekla, bila pod stresom tokom ceremonije, ali srećna. Ona je naglasila da joj je ovo drugo venčanje. Prvi put se udala 1965, ali se razvela devet godina kasnije.

Тагови: