ATV

Новац, љубав, биће свега: Јесен за ова три знака доноси неописиву срећу

 • Извор: Агенције
 • 25.09.2023. 11:39

Долази нам јесен с којом стижу бројне промјене, а на астролошком плану највише ће профитирати три знака.

Од љубави до посла, све ће им ићи као подмазано и чиниће им се да им ништа не може пропасти.

Близанци

Немирни Близанци уживаће у јесени пуној узбуђења. Већ крајем септембра чека их изненадно путовање у иностранство гдје ће се одлично провести без превеликих планова и очекивања, онако како они највише воле.

Њихова вјечна потрага за новим искуствима и новим људима биће и више него плодна, а могло би се догодити и да доживе кратку, али слатку љубавну авантуру која ће им затрести тло под ногама.


Припадници ова три хороскопска знака су најпохлепнији

Припадници ова три хороскопска знака су најпохлепнији

Финансијски ће просперирати без пуно труда јер их средином октобра очекује вијест о незанемаривој количини новца који ће до њих доћи као насљедство или резултат наградне игре.

На здравственом плану ће бити мирно, а будући да су непрестано у покрету, зиму ће дочекати у никад бољој кондицији, пише "Стори".

Шкорпија

Шкорпије ће јесен провести на најтоплијем могућем мјесту – у загрљају вољене особе. Љубав која је започела овог љета доживјеће прави процват, те ће им се чинити да лебде два метра изнад земље.

Чека их и напредак у каријери, а било да се ради о промјени посла или доласку на вишу позицију на тренутном радном месту, напокон су дочекали време да заблистају пуним сјајем.

Надређене ће одушевити креативним идејама, па ће брзо постати незамјењив дио тима, а почетком зиме могућа је и повишица.

Што се здравља тиче, доживјеће побољшање, али само ако не забораве да се повремено треба и опустити.  

Стријелац

Стријелци ће јесен провести у непрестаном покрету, што овом ватреном знаку неће нимало тешко пасти. У њихов живот ће се готово неопажено увући особа из романтичне прошлости која ће изразити жељу да наставе гдје су стали.


Почиње његова владавина: Овом знаку се смијеши љубав, а биће и стреса

Почиње његова владавина: Овом знаку се смијеши љубав, а биће и стреса

Иако ће уживати у пажњи коју добијају, морају добро да размисле јесу ли спремни да се одрекну слободе коју припадници овог знака стављају на прво мјесто. Одлука је само на њима.

На послу ће их дочекати поприличан хаос, али Стријелци се изазова не боје, па ће прионути новим жаром у решавање комплексне ситуације, што неће проћи незапажено.

Крајем јесени чекају их мањи здравствени проблем, али показаће се да им само треба краћи одмор који ће провести далеко од куће, у одличном друштву.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:40 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?