ATV

Astrologija

Novac stiže za ova četiri horoskopska znaka tokom jeseni

  • Извор: Агенције
  • 13.09.2023. 08:18

Bližimo se jeseni, a nova sezona sa sobom donosi i nove početke, ali i neke nove izazove.

Na to kakav će nam biti određeni period značajno utiče i astrologija, a posljednji mjeseci 2023. godine za neke znakove bi mogli biti vrlo uspješni, barem u finansijskom smislu.

S dolaskom novog godišnjeg doba, nekim će se horoskopskim znakovima napokon osmjehnuti sreća na finansijskom polju, barem ako je vjerovati zvijezdama.

Čekaju ih dobre vijesti po pitanju prihoda, napredak u profesionalnom životu ili pak neočekivana finansijska dobit, a pojedinci će napokon dobiti nagradu za svoj naporan rad i trud.

Prema astrologiji, četiri horoskopska znaka će imati najviše sreće s finansijama do kraja godine, a u nastavku otkrij je li i tvoj znak među njima.

Blizanci

Kroz čitavu godinu, Blizancima je išlo prilično dobro na finansijskom polju. Mnogi su se pripadnici ovog znaka suočili s povećanjem prihoda, a finansijsko stanje ostaje stabilno sve do kraja godine.


Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Bogdanovića dočekala tužna vijest, nije išao na proslavu

Posljednje tromjesečje donosi im uspjeh i finansijsku korist, a mnogi bi Blizanci mogli pronaći i neke nove izvore prihoda. Neki će dobiti ponudu za saradnju ili rad na zanimljivom projetku koji bi im mogao donijeti dodatnu zaradu.

Rak

Finansijski horoskop za Rakove ove godine je bio povoljan, a mnogima se finansijsko stanje znatno poboljšalo što je pozitivno uticalo i na njihov životni standard.


Endokrinolog upozorava: Štitna žlijezda ne voli ovo povrće

Endokrinolog upozorava: Štitna žlijezda ne voli ovo povrće

Značajan uspjeh na finansijskom polju pripadnike ovog znaka očekuje i tokom jeseni.

Neke investicije iz prošlosti napokon bi mogle uroditi plodom. U novembru i decembru možda će porasti neki troškovi, ali i prihodi.

Djevica

U posljednjem tromjesečju ove godine sreća na finansijskom polju smiješi se i ljudima rođenima u znaku Djevice. Uspjće u svim svojim nastojanjima, a očekuje se i značajan napredak u karijeri.


Jokić se go do pojasa

Jokić se go do pojasa "krivio" na žurci srpskih sportskih heroja

Drugi će biti zadivljeni njihovim načinom razmišljanja, a to bi Djevicama moglo koristiti i lično i finansijski. Period će posebno biti finansijski povoljan za one koji se bave umjetnošću ili konsaltingom.

Strijelac

Ova godina je od samog početka bila uspješna za mnoge ljude rođene u znaku Strijelca.

Finansijska situacija bila je izvrsna zbog strateškog položaja planeta, a slično će ostati i do kraja godine. Mnogim Strijelcima će se prihodi znatno povećati, a neki će dobiti i sjajnu priliku da povećaju svoju ušteđevinu.

I u posljednjem tromjesečju ove godine, sreća će biti na njihovoj strani, piše "Žena.hr".

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: