Horoskop

Ova 3 znaka Zodijaka čeka velika sreća u toku jeseni

  • Izvor: Telegraf.rs
  • 21.09.2022.20:40

Jesen nam zvanično stiže za dva dana, a prema riječima astrologa, ovo godišnje doba donijeće sreću određenim znacima Zodijaka.

Ako pripadate nekom od ova tri horoskopska znaka, pred vama je mjesec u kom ćete zablistati u svom punom sjaju.

1. Ribe

Kada krajem septembra Jupiter uđe u njihov znak, to će označiti razdoblje velike sreće. Sve do kraja godine, Ribe očekuju sjajne okolnosti na poslovnom i finansijskom planu, dok će im novembar donijeti ispunjenje u ljubavnom životu.

Ako nemate nekog posebnog u svom životu, to će se promijeniti. Ovo je izvrsno vrijeme za učenje, studiranje, sticanje novih vještina, ali i za putovanja i nova iskustva.

2. Škorpija

Nadolazeća jesen će vam donijeti olakšanje. Primijetićete da se nakupljeni problemi polako rješavaju, a da se vi zbog toga osjećate zadovoljnije i spokojnije. Sitnice vas više neće doticati, a hrabrost i optimizam će vam omogućiti da doživite uspjeh u onome što ste naumili.

Onima koji su sami, novembar donositi priliku da se zaljube, a parovi će učvrstiti svoju vezu.

3. Jarac

U posljednje vrijeme ste veoma iscrpljeni, ali promjene su na pomolu. Iako ćete i dalje imati mnogo obaveze, sve će vam nekako ići od ruke. Kraj septembra vam donosi olakšanje i priliku da promijenite ono čime niste zadovoljni. Mnogi će osjetiti da je vrijeme za korak napred kada je riječ o karijeri ili obrazovanju.

U novembru vas očekuje bolja finansijska i ljubavna situacija.

(Telegraf)

Tagovi: