Звијезде кажу

Ова 4 знака упознаће сродну душу до краја јуна

  • Извор: Жена Блиц
  • 11.06.2024. 06:00

Са уласком Јупитера у Близанце 25. маја, небо је отворило своја врата новим могућностима у љубави и односима. Овај транзит доноси обећање свјежег почетка и проширује хоризонте за многе знакове Зодијака. За одређене знакове, овај космички догађај представља прилику да пронађу праву љубав.

Јупитер, планета проширења, доноси позитивну енергију, инспирацију и срећу, док Близанци, знак комуникације и разноликости, наглашавају потребу за новим искуствима и спајањем са другима. Ова четири знака упознаће своју сродну душу до краја јуна, јер Јупитер транзитира кроз њихову седму кућу односа.

Ован

Овнови ће током краја јуна бити у центру пажње. Без обзира на тренутно расположење, утицај Јупитера у Близанцима доноси им природно самопоуздање. Њихова ватрена енергија привлачиће партнере који цијене сваку њихову особину, од добрих до лоших, док ће се спонтано појављивати особе које одговарају њиховом темпераменту.

Вага

Док Јупитер пролази кроз седму кућу односа, Ваге ће осјећати талас еуфорије и позитивне енергије. Ова енергија деловаће као магнет за друге, пружајући им прилику да остваре своје романтичне снове. Иако Сатурн може изазвати тренутке сумње кроз своје кретање кроз пету кућу, важно је да не допусте да то утиче на њихову вибрацију.

Лав

Ово је сезона Лава! Упркос томе што се приближава њихов рођендан, Јупитер у Близанцима доноси им мудрост и свијест о вриједности времена. Можда ће се заљубити у некога кога никада нису очекивали, док ће захваљујући Сатурну у седмој кући партнерства схватити важност стабилне везе.

Стријелац

Стријелчеви су спремни за забаву и флерт док их Јупитер у Близанцима гура напријед. Занемарујући проблеме, фокусираће се на опуштање и забаву, дајући себи прилику да експериментишу са новим искуствима и упознају особе које одговарају њиховим потребама.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: