ATV

Јесте ли међу њима

Ова четири знака хороскопа преувеличавају ствари само да би добили пажњу

 • Извор: Новости.рс
 • 01.12.2023. 04:00

Четири хороскопска знака су краљице драме међу Зодијацима, које често преувеличавају своје проблеме како би добили утјеху и пажњу од вољених.

Лав

Арогантна и егоистична жена Лав се не стиди да буде рањива када су у питању људи који су јој најближи. Дакле, пажљиво посматрајте и ускоро ћете уочити ову независну жену како се, када је неко омаловажава, претвара у брбљиву кукавицу. Било да је то свађа са пријатељицом, свађа са колегом или чак свађа са њеном мајком, она се ће се понашати као краљица драме достојна Оскара.

Рак

Ови водени знаци постају конкурентни када причају о својој трагедији. Ако би слушалац објаснио да су и они доживјели сличну ситуацију, Рак би обесмислио њихову трауму како би изгледао као да су они највише патили.

Рак је краљица драме кад год им то одговара, све док је њихов љубавник ту да их утјеши.

Дјевица

Иако је познато да су ови знаци методични перфекционисти, чини се да жуде за савршенством чак и када је драма у питању. Ако имате љубавника Дјевицу, можда ћете их доживјети као краљице драме када се најблаже прехладе или се чак исјеку на папир.Обожавају да им се подилази, па неријетко користе лажне сузе да би дошле до жељеног циља.

Рибе

Има оних који пате у тишини, а има и оних који више воле да своју нелагоду ставе до знања свакоме ко жели да их слуша. Рибе спадају у ову другу категорију. Често се могу чути како се жале на повреде које су доживјеле, било да су то оне стварне или плод њихове маште.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 17:20 Револуција 1917 (Р)

  Револуција 1917 (Р)

 • 17:50 Серија: Љубавни залогаји(12+) (Р)

  ’Љубавни залогај’ узбудљива је авантура два пријатеља Џонија и Шукија који на Дорћолу отварају ресторан ’на црно’, а који носи исти назив као и нови симпатични ситком.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем

  ‘Недјељне вијести са Предрагом Ћурковићем’ преглед је седмице са пажљиво одабраним актуелним темама, коментарима, саговорницима и занимљивим приступом најважнијим информацијама из земље, региона и свијета.

 • 20:00 Серија: Љубавни залогаји (12+)

  Серија: Љубавни залогаји (12+)

 • 20:30 Филм: Тајна Николе Тесле (12+)

  Филм: Тајна Николе Тесле (12+)