ATV

Астрологија

Ова три хороскопска знака имаће среће с финансијама у децембру

 • Извор: Радио Сарајево
 • 07.12.2023. 08:26

Астролози су именовали три хороскопска знака којима ће вјероватноћа повећања прихода и оптимизације трошкова бити много већа од осталих.

За њих ће децембар бити посебно позитиван и успјешан. Откријте јесте ли међу њима!

Шкорпије

Шкорпије ће имати много шансе за успјех на пољу финансија. Можда ће научити нешто важно и занимљиво, а то знање ће им отворити очи за све што се догађа. То би могла бити нека важна чињеница о конкуренцији и непријатељима или нова сазнања о вашем омиљеном послу.

Требате пажљиво пратити све што се догађа око вас. Да бисте повећали своје приходе, мораћете и више радити. Рад ће бити награђен у блиској будућности.

Јарац

У децембру ће Јарци одговорним рјешавањем проблема моћи повећати своје приходе. Ово ће бити одлично вријеме да колегама и надређенима покажете своје вјештине, преданост и високу професионалност.

Оваквим поступцима Јарци ће моћи поставити непријатеље и завидне људе на своје мјесто и успоставити нове корисне пословне контакте. Звијезде и планета у децембру ће људима овог знака помоћи да пронађу нове изворе прихода, као и да стекну нове вјештине, сазнају важне тајне и ситнице које ће им дати предност у будућности.

Рибе

Рибе ће моћи обавити важне куповине. Негд‌је ћете моћи уштед‌јети новац, негд‌је ћете моћи пронаћи важну одлуку везану за посао.

Интуиција ће бити изврсна помоћ за финансијски успјех. Она ће свакако бити пуно јача од оне код већине знакова.То ће помоћи Рибама да брже доносе одлуке од других људи.

Представници овог знака моћи ће заобићи финансијске проблеме и невоље, чувајући свој капитал.

Нека вам децембар и опћенито крај 2023. буде вријеме великих успјеха, пише Стори.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.