Astrologija

Ova tri horoskopska znaka očekuje izuzetno uspješan oktobar

  • Izvor: Agencije
  • 30.09.2022.14:26

Astrolozi ističu da će ova tri horoskopska znaka imati najviše šanse da postignu veliki uspjeh i značajno unaprijede svoj život.

Neki će raditi na jačanju veze s partnerom, dok će drugi ostvariti napredak u karijeri

Lav

U oktobru će se vatreni Lavovi moći maksimalno istaknuti u polju karijere. Njihova radna sposobnost i produktivnost, zajedno sa aktivnom pozicijom, pomoći će im u osvajanju novih ambicija.

Sredina jeseni za njih može biti obilježena dostignućima u karijeri.

Moguće je da će dobiti željenu poziciju i postignuti priznanje među kolegama i nadređenima. Međutim, ne bi smjeli previše dizati svoj ego, već se fokusirati na nove obaveze.

Djevica

Oktobar će biti mjesec ispunjen romantikom i ljubavlju za Djevice. Usredsrediće se na jačanje veze s partnerom. Imajući takođe na umu profesionalne obaveze, moći će pronaći pravi balans i odvojiti vrijeme za svoje najmilije.

Ako odnos s partnerom ne ide dobro u posljednje vrijeme, možda će zajednički odmor pomoći da ponovo obnovite osjećaje. Moguće je da ćete do kraja mjeseca saznati lijepe vijesti koje se odnose na porodici.

Strijelac

Fokus Strijelca u oktobru biće usmjeren na jačanje profesionalnih pozicija. Uspjećete pokazati svoje snage i vještine i ostvariti napredak u karijeri.

Uz novu poziciju doći će ne samo nove odgovornosti, već i povećanje prihoda. Ovo će vam omogućiti da napravite velike kupovine i čak ostvarite stari san, piše "Atma".