ATV

Понекад и три

Ови хороскопски знакови често сједе на двије столице

 • Извор: Агенције
 • 03.10.2023. 09:13

Било да је ријеч о послу, љубави или приватним одлукама, неки хороскопски знакови имају необичну способност балансирања између више опција.

Ево који су то знакови познати по томе да сједе на двије (понекад и три) столице.

Близанци

Близанци су мајстори комуникације и прилагодбе. У послу често раде на два задатка истовремено те успјешно балансирају својим обавезама. Кад је љубав у питању, неријетко се налазе у дилеми између старе љубави и нове симпатије, што чини њихов живот узбудљивим, али и помало комплицираним.

Вага

Ваге увијек теже равнотежи, али понекад се нађу у ситуацији да морају балансирати између пријатеља или пословних прилика. На примјер, Вага може бити позвана на два друштвена догађаја у исто вријеме и покушаће се појавити на оба јер не жели никога разочарати.

Рибе

Рибе су емпатичне и често се труде удовољити свима око себе. На послу се могу наћи између жеље да помогну колеги и потребе да заврше властите задатке. У љубави имају жељу за романтичном везом, али и за личном слободом, што чини њихов љубавни живот динамичним.

Стријелац

Стријелчви су знатижељни и авантуристички настројени те често желе истражити све опције прије него што донесу коначну одлуку. Могу се наћи у ситуацији гд‌је истовремено разматрају двије различите каријерне прилике или двије различите дестинације за путовање, у потрази за најузбудљивијом авантуром.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?