Хороскоп

Ови знакови ће пливати у парама и пронаћи вјечну љубав до краја године

 • Извор: Агенције
 • 14.04.2024. 09:11

Хороскоп старих Маја открива која ће три знака имати највише среће и позитивне животне преокрете у 2024. години.

Неки ће ријешити своје финансијске проблеме, а друге ће дочекати права љубав.

Змија (од 2. до 29. априла)

Припадници овог знака биће међу онима који ће крај 2024. године дочекати дебелог новчаника и позамашног стања на рачуну.

Почетком године бринули су их изазови с новцем, а мучили су их и трошкови које су тешко подносили, али прољеће доноси преокрет. Идеје које су имали за које су сумњали да ће се икада остварити почеће да се остварују - и више него успјешно.

Већ на љето биће више него задовољни постигнутим, а златни низ наставља се до краја године.

Шишмиш (од 26. јула до 22. августа)

Представници овог хороскопског знака, ако већ нису пронашли сродну душу, наћи ће је 2024. године. Ваша потрага и године чежње, патње и разочарања су завршене.

Особа коју ћете овог љета упознати на неком друштвеном догађају обориће вас с ногу. Не само то - већ ће то бити веза о којој сте сањали цијели живот.

Повјерење, подршку и страст које никако не бисте могли да спојите у једној особи, а који су вам увијек били пријеко потребни, сада проналазите у новом партнеру. Не оклијевајте превише, крените у авантуру и реците "да" - нећете зажалити.

Гуштер (од 13. децембра до 9. јануара)

Ваша срећа у 2024. је у складу, миру и духовној трансформацији која ће вам отворити нове хоризонте и помоћи да драстично побољшате квалитет свог живота. Другим ријечима, биће свега за вас у 2024, преноси “Задовољна”.

Што се финансија тиче, ситуација ће од јесени бити изузетно повољна. Имаћете одличну прилику да повећате буџет, па чак и да уштедите за нека лијепа путовања.

Духовна трансформација највише ће се осјетити на пољу љубави. Иза себе остављате токсичне односе, људе који су вас повриједили. Љепота свега је у томе што нећете бити тужни, већ препорођени. А то ће отворити врата новим љубавима, без страха, резерви, сумњи, пише Жена блиц.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 19:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 20:00 Имате ријеч са Милијаном Кос

  ''Ко? Шта? Када? Гдје? Зашто? Како? И ту се питања не заустављају - отворено и одважно.

 • 20:45 Серија: Од јутра до сутра

  '''' 'Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 21:30 Серија: Ко те шиша

  ''Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 22:05 Вечерње вијести

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 22:20 Серија: Ел Чапо (16+)

  ''Серија: Ел Чапо (16+)