"Слабост"

Ово су највеће лажи хороскопских знакова

 • Извор: задовољна
 • 16.09.2023. 10:00

Сваки знак хороскопа има неку своју особину, „слабост“ за коју не жели да је други знају. Кад се нађе у ситуацији да би могао да буде разоткривен, прибегава лагању. Ипак, некад је добро да се суочимо са самима собом и признамо своје слабости јер их свако има и нико не сме од нас очекивати да будемо савршени.

Ован ће често слагати да није узрујан и да се не љути, Бик да није љубоморан, а Рибе да могу све саме да преброде. Сви смо ми људи од крви и меса и заправо о оваквим стварима не би требало да лажемо, већ да се храбро и отворено суочимо сами са собом, признамо своје мане и несигурности и покушамо да их ријешимо.

Које су то најчешће лажи које хороскопски знаци изговарају?

Ован: Смирен сам и не љутим се

Изузетно темпераментан знак, Ован врло лако плане, али не жели да други знају како понекад не може да контролише своје осјећаје љутње и узрујаности. Али, умјесто да то крије, било би боље да поради на контролисању сопственое темпераментности и мало је ублажи.

Бик: Нисам љубоморан

Бик жели да остави утисак самопоуздања, па признање да је љубоморан за њега је исто као да признаје пораз. Истина је да је Бик прилично склон љубомори, али вјешто то скрива. Кад би искрено признао да је љубоморан, можда би се лакше суочио с тим осећајем који заправо не доноси ништа добро, и тако био мање љубоморан на људе око себе, а више усредсређен на сопствени живот и на постизање онога због чега је уопште љубоморан на друге.

Близанци: Ја не осуђујем

Колико год се трудили да будемо слободоумни и отворени за различитости и разумијевање другачијег од нас самих, свако од нас понекад осуђује. А Близанац једноставно не жели да призна да осуђује друге иако то често ради. Жели да га други доживљавају као особу отвореног ума, а и свјестан је да му је склоност осуђивању мана на којој треба да поради.

Рак: Добро сам

Нико не скрива тако добро своја осјећања као Рак. Добро су познате приче о рачјим оклопима којима се штите од тога да их неко повриједи. А заправо је реч о најемотивнијем знаку хороскопа којег лоше ствари око њега јако погађају, али радије ће слагати да је добро него признати шта га мучи. Немојте се стално скривати иза свог оклопа већ признајте себи да нисте добро и да би вам добро дошла нечија помоћ, па макар и чашица разговора с пријатељицом.

Лав: Преболио сам то

Понос је Лаву важнији од ичега и врло тешко ће признати да га је неко или нешто повриједило. Држаће то у себи, набациће осмијех и став пун самопоуздања и људима лагати да је преболио. А заправо није ни свјестан какво би олакшање осјетио када би рекао истину и признао да ипак још није преболио. Није слабост признати да вас нечији поступци или речи још увијек боле – то је људски и само показује да имате осјећања.

Дјевица: Нисам под стресом

Највећи перфекционисти зодијака, Дјевице желе да је све увијек беспрекорно и савршено, а с обзиром на то да често није тако, неријетко се и живцирају и буду под стресом. Ипак, Дјевица ће јако добро глумити хладнокрвност и да је то уопште не дира. Покушајте да се опустите и схватите да не мора све да буде савршено – заправо то и не може да буде! На тај начин нећете више морати да лажете да нисте под стресом већ ћете се заиста тако осјећати.

Вага: Ја не лажем

Да буде ухваћена у лажи за Вагу је нешто што најмање жели у животу. Ваге желе да их други доживљавају као искрене и отворене особе па је лаж за њих нешто потпуно неприхватљиво. Но, како на овом свијету не постоји човек који није слагао, тако не постоји ни Вага која није изрекла барем једну лаж. Прихватите ту истину и нећете више имати потребу да лажете да не лажете.

Шкорпија: Нисам опсједнута тиме

Страствене Шкорпије славне су по својој склоности опсесијама, али никако не желе да други виде колико могу да буду везане за некога или нешто. Испод хладнокрвне спољашњости, заправо се крије бујица емоција какву само Шкорпије могу да осјете. И то заправо није лоше – њихова страствена преданост чини их најпожељнијим љубавницима и најхаризматичнијим знаком хороскопа.

Стријелац: Није ме брига

Стријелчеви су познати по свом оптимизму и увијек ведрој нарави. Ријетко који знак хороскопа се смије толико колико Стријелац, али наравно да и они имају лоше тренутке и проблеме. Но, на њих ће најчешће одмахнути руком и слагати да их није брига. Како ће се стварно осјећати дубоко у себи, знаће само они. Понекад смијете престати да се смијете и признати да вас ипак јесте брига и да вам није свеједно.

Јарац: Није ми потребна помоћ

Јарчеви желе све да поднесу стоички и да покажу да све могу сами, те да им није потребна ничија помоћ. И заиста, Јарац је изузетно сналажљив, жилав и способан, али чак је и њему понекад потребна помоћ. Зато када вам ваша пријатељица Јарчица идући пут слаже да може сама, ви јој ипак пружите руку и помозите.

Водолија: Нисам несигурна

Водолије су славне по својој лежерности и опуштености, па се често чини као да се ни са чим превише не оптерећују. Ипак, истина је да Водолија неријетко преиспитује сопствене одлуке и веома јој је важно шта дуги мисле о њој. Ипак, радије ће слагати да није несигурна у сопствене одлуке и поступке него показати ту своју слабост. Међутим, није слабост признати да понекад нисмо сигурни у оно што мислимо и питати друге за мишљење.

Рибе: Могу то сам да пребродим

Кад им се догоди нешто лоше, осjећајне Рибе „отпливаће“ у осаму покушавајући саме да ријеше то што их мучи. И притом ће самој себи лагати да све може сама да преброди, удубљена у сопствене мисли и контемплације. Али на тај начин може још више да потоне на дно и остане заробљена у мраку. Дајте својој пријатељици Риби до знања да није сама и да желите да јој помогнете.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 АТВ јутро

  АТВ јутро

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија

  ''''Серија