Астрологија

Овом знаку хороскопа је срећа увијек наклоњена

 • Извор: Жена Блиц
 • 22.02.2024. 07:08

Астролози вјерују да је овај знак под надзором анђела, те да му они помажу да се избори са свим негативним стварима у животу.

Владајућа планета Стријелца је Јупитер, највећа планета зодијака. Како је Јупитер покретач судбинске среће, није ни чудо што је Стријелчевима срећа увијек наклоњена.

Радознао и енергичан, Стријелац је највећи путник међу знаковима зодијака. Њихов филозофски поглед отвореног ума мотивише их да лутају далеко и широко у потрази за смислом живота. Као неко ко је екстровертан, оптимиста и ентузијаста тешко га је задржати на земљи. Стријелац воли промјене, у ствари промјена је од суштинског значаја да би се осјећао добро.

Ватрени знак хороскопа – стријелац своје мисли претвара у конкретне акције и у стању је да „хода бос по трњу“ да би остварио своје циљеве. Као и остали ватрени знаци он има потребу да је стално у контакту са свијетом да би искусио што је више могуће. Није му у природи да сједи код куће и чека да му се нешто деси. Ако је потребно да се нешто деси, он ће то иницирати.

Владајућа планета Стрелца је Јупитер, највећа планета зодијака. Како је Јупитер покретач судбинске среће, није ни чудо што је стријелцима срећа увијек наклоњена. Утицај Јупитера је јак на пољу стварања и ширења, па је за стријелца важно да му обим струка не постане једина ствар која се шири током животног вијека. Његов ентузијазам нема границе, па зато посједује одличан смисао за хумор и изражену радозналост.

Дијелови тијела који су “критични” код Стрелца су бутине и кукови, па је за њега врло важно да уложи додатни напор и поведе рачуна о органима у тој области. Зато што воли природу, нарочито камповање и пјешачење, мора обратити пажњу да не повриједи ове дијелове тијела. Он ће бити срећан докле год је у стању да истражује, па би умјерене тјелесне вјежбе поспјешиле његово здравствено стање и довеле га у форму да неометано трага.

Проблем са стријелцима настаје када му оставите потпуно одријешене руке. Под утицајем Јупитера њима слобода представља највеће благо, јер само тако неометано могу да путују и истражују различите културе и филозофије. Због своје искрености, стријелци су често нестрпљиви и нетактични када треба нешто да кажу или ураде, па је важно да науче да се изразе на толерантан и друштвено прихватљив начин.

То је млад дух, лијепог естетског изгледа, спортске грађе, воли племените спортове па ће тенис бити један од најомиљенијих. Стријелац је отмјен, аристократа, понекад бунтовник, поштује традицију, али ипак иде својим путем. Стријелац је свештеник, астролог, пророк. Велике награде, медаље, војне заслуге управо проистичу из јаког Јупитера. Да би били првак у спорту или побједник у рату, морате имати јаког Јупитера у наталном хороскопу.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:42 Спорт

  Преглед најважнијих дневних спортских дешавања и информација из земље, региона и свијета.

 • 19:49 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:50 Временска прогноза

  Преглед временских и биометеоролошких прилика у земљи и региону.