ATV

Ibica

Pijani putnici divljali u avionu, pravili žurku i puštali muziku - VIDEO

  • Izvor: Agencije
  • 30.11.2022. 16:14

Putnici Ryanaira su bili bijesni nakon što su izdržali "užasan" let do Ibice, gdje je pijana grupa puštala glasnu muziku tokom cijelog tročasovnog putovanja.

Grupa putnika koja se neprimjereno ponašala, takođe je lupala o plafon i maltretirala mladu ženu.

Na društvenim mrežama su se pojavili snimci pijanih putnika koji izazivaju haos tokom leta, a vidi se kako grupa pije votku.

Ali haos na letu pijanoj grupi putnika bio zanimljiv, incident je razbjesnio ostale putnike na letu.

Par iz Škotske je sada bijesan u avio-kompaniju Ryanair zbog neuspjeha da kontroliše pijane putnike i zbog slabog  odgovora na njihovu formalnu žalbu – mjesec dana nakon što su je primili.

Bračni par iz Sjevernog Lanarkšira bio je uzbuđen zbog odmora kada su se ukrcali u avion na aerodromu u Edinburgu 25. septembra, ali su umjesto toga bili podvrgnuti "užasnom putovanju" koje je trajalo tri sata.

Ova 55-godišnja žena ispričala je kako je na njenog supruga (58), koji ima srčano oboljenje, na povratku iz kupatila naišao pijani mladić, koji ga je udario u ruku prije nego što je napravio grub gest.

Navodno su i drugi putnici na letu Rajanera bili izloženi verbalnom zlostavljanju i uznemiravanju od strane članova grupe.

Osoblje avio-kompanije u avionu nije bilo u stanju da smiri situaciju, rekla je žena, a u jednom slučaju je jedna putnica morala nasilno da odgurne mladića od sebe nakon što je odbio da je ostavi samu.

Žena je podnijela zvaničnu žalbu avio-kompaniji zbog incidenta po povratku sa odmora, ali je Ryanair označila kao ‘šalu’ nakon što je par dobio odgovor mjesec dana kasnije – 26. novembra. Ona je rekla da avio-kompanija nije preuzela nikakvu odgovornost i nije dala garancije da se to neće ponoviti.

"Uopšte nije bilo kontrole nad tim avionom", rekla je ona.

"Bilo je užasno od trenutka kada smo krenuli. Bilo ih je oko 70 koji su svi došli iz istog kraja. Jedini put kada im se osoblje Ryanaira približilo bilo je da im posluži još pića. Nisam htjela ni u toalet jer su bili sve pijaniji", dodala je.

A haos se nastavio dok se avion spremao da sleti usred lošeg vremena na Balearsko ostrvo.

"Na aerodromu ih nije čekala policija. Razumijem da su bili srećni i uzbuđeni zbog odlaska na svoj odmor. Letio sam na Ibicu posljednjih 16 godina na isto mjesto. Vidio sam malo žurke na letovima ranije, ali ništa slično ovome", rekao je jedan od putnika.

Par iz Škotske je obećao da više nikada neće letjeti sa Ryanairom nakon što je avio-kompaniji trebalo mjesec dana da odgovori na njihovu pritužbu i jednostavno se izvinio za "sve izazvane neprijatnosti".

Tagovi: