ATV

Хороскоп

Почела је владавина ватреног знака: Ко ће највише напредовати

  • Извор: Агенције
  • 22.11.2023. 10:29

Авантура почиње. Тако бисмо укратко могли описати сезону владавине ватреног знака Стријелца која је почела 22. новембра.

Овај астролошки период доноси нам прилике за раст, развој и истраживање. Када Сунце уђе у овај узбудљиви ватрени знак, могли бисмо осјетити немир док се припремамо за сљедеће поглавље свог космичког путовања.

Прелаз из сезоне Шкорпије у сезону Стријелца биће готово опипљив јер ће се чинити као да напокон излазимо из подземља.

Које олакшање! Стиже дашак ентузијазма, у посљедњи тренутак прије почетка зиме. Ватрени знакови Ован, Лав и Стријелац ће највише напредовати током овог периода, док ће промјењиви знакови Близанци, Дјевица и Рибе морати улагати пуно труда све док сезона Стријелаца не заврши 21. децембра.

Шта владавина Стријелца доноси вашем знаку сазнајте у наставку.

Ован

Сезона Стријелца доноси вам добар замах. Одаберите циљеве – личне, професионалне, било какве – и смислите план како их постићи. Када откријете шта и како, засучите рукаве и крените у акцију.


Објављена детаљна прогноза до краја седмице

Објављена детаљна прогноза до краја седмице

И усуди се постављати си храбре циљеве, могла би изненадити саму себе, али и све остале, својим невјероватним напретком. До почетка сезоне Јарца, почеће пристизати награде за ваш труд.

Бик

Вријеме је да се мало више фокусирате на себе и да дођете у контакт са својим емоцијама и својом дубљом страном.

Можда ћете се требати суочити с нездравим обрасцима, лошим навикама и мрачним осјећајима, али овај је период идеалан за трансформацију.

Суочите се с овим проблемима, искоријените те лоше навике и до краја мјесеца ћете бити пуно боља и бистрија особа.

Близанци

Љубав је у зраку. Сунце освјетљава вашу кућу односа па ако сте у потрази за новим партнером, могли би имати среће.


Циклон изнад Балкана донио снажно невријеме

Циклон изнад Балкана донио снажно невријеме

Ако сте већ у пару, период је идеалан за обнављање везе и за предузимање сљедећег корака у односу. Ако сте довољно храбри и одважни, ваш љубавни живот би могао постати магичан.

Рак

Вријеме је за велику 'генералку'. Стан вам је у нереду, посао вас умара и осјећате се прилично лоше. Вјероватно је то зато јер вам живот није ефикасан као што би требао бити.

Морате застати на тренутак и направити добар план. Ако се осјећате лоше, можда је то због нездраве прехране или мањка физичке активности. Овај је период идеалан за испробавање нових рецепата, као и за стицање мало здравијих животних навика.

Учините све што је потребно како би побољшали квалитет своје свакодневице. Једном када усвојите здраве навике, пуно ћете их лакше пратити.

Лав

То је љубав! Или можда само пожуда? Како год било, тренутно се осјећате јако живахно и кокетно јер ће владавина Стријелца активирати вашу зону романтике, интимних односа и забаве.


Шок у основној школи: Наставницу и другарице монтирали на сцене из филмова за одрасле!

Шок у основној школи: Наставницу и другарице монтирали на сцене из филмова за одрасле!

Било да сте у потрази за савршеним партнером или само забавом за једну ноћ, у наредном ће вам периоду бити пуно лакше отворити се и разговарати о својим љубавним емоцијама. Будите искрени, изразите се и зграбите то што желите!

Дјевица

Током владавине Стријелца, ваш фокус је на породици и животу код куће. Ако се не осјећате угодно унутар своја четири зида, ово је сјајно вријеме за преуређење животног простора.

Пуно ћете времена проводити код куће па је период идеалан за повезивање с људима с којима живите, било да се ради о партнеру, породици или цимерима.

За посао, везе и личне пројекте ћете се побринути касније. Сада је вријеме да учврстите своје животне темеље.

Вага

Сезона Стријелца доноси вам храброст, али и дозу дрскости да кажете тачно оно што мислите. Ваш је глас гласнији него икада па ако желите нешто рећи, сада је идеална прилика да то учините.


Нови ударац за аеродром у БиХ: Превозник одустао

Нови ударац за аеродром у БиХ: Превозник одустао

Дакако, на пристојан начин, али немојте се бојати изнијети своје мишљење. Редовно провјеравајте своје СМС поруке и е-пошту. Важне поруке су на путу.

Шкорпија

Овомјесечне експанзивне вибрације доносе вам велики раст, понајприје у зони прихода. Напокон би могли примити награде за свој напоран рад и труд, само наставите давати све од себе.

Ипак, током овог периода ћете се осјећати прилично великодушно ради чега ћете можда бити склони импулсивним куповинама.

Како би било да мало уштедите? Припазите на своју потрошњу и купујте само оно што вам је заиста потребно.

Стријелац

Напокон је дошло ваше вријеме! Тренутно се осјећате јако храбро, самоувјерено и одважно па вас ништа не може спријечити да остварите своје велике циљеве.


Ријетка статистика у којој Ђоковић не доминира

Ријетка статистика у којој Ђоковић не доминира

Било да је ријеч о послу, личним пројектима или односима, сада је идеална прилика да посегнете за оним што желите. Ово је ваше најсретније доба године – и то нешто говори.

Ствари које сада покренете имаће велики значај у будућности, стога бирајте мудро.

Јарац

Чини се да без обзира камо идеш, увијек иза сваког угла постоји неко или нешто из ваше прошлости. Наредни ће период бити посвећен 'чишћењу тањира'.

Људи, пројекти или послови којима више није мјесто у вашем животу се стално враћају, а на вама је да се с њима суочите.

Будите храбри и одмакните се од свега онога што вам више не служи.

Водолија

Као најексцентричнији знак зодијака, волиш у свој живот примати јединствене, откачене и понекад помало шашаве људе.

Овај период је посвећен успостављању веза. Тренутно вам нико није странац, у свакој новој особи крије се потенцијални пријатељ, а ово је идеално доба да прошириш свој друштвени круг и обогатиш га с неколико нових лица. Уживајте!

Рибе

Све су очи тренутно упрте у вас, посебно на послу.

Засучите рукаве и покажите свима шта знате и колико вриједите.


Нови аргентински предсједник: Вријеме је да вратимо Фалкландска острва

Нови аргентински предсједник: Вријеме је да вратимо Фалкландска острва

Ваш напредак се помно прати и од изузетне је важности да дате све од себе. Очекује вас промакнуће, бонус или повишица, само будите вриједни и схватите свој посао озбиљно, пише портал "Жена".

Пратите нас и путем Вибера