ATV

Хороскоп

Почиње његова владавина: Овом знаку се смијеши љубав, а биће и стреса

  • Извор: Агенције
  • 23.09.2023. 13:11

Званично се поздрављамо с аналитичним Дјевицама јер пред нама је владавина Вага.

А почетак владавина Вага такође означава и почетак јесењег еквиноцијума што значи да званично завршавају љетни и дуги дани, али и почиње вријеме када се више повлачимо у себе и тражимо већу равнотежу у животу, баш попут Вага.

Од 23. септембра до 22. октобра траје владавина овог ваздушног хороскопског знака којим влада Венера, због чега су Ваге познате по својој посебној љепоти, шарму и елеганцији. А у складу с њиховим симболом, Ваге су невјероватно праведне те теже равнотежи (иако је не постижу увијек лако).


Припадници ова три хороскопска знака су најбољи људи

Припадници ова три хороскопска знака су најбољи људи

Осим свог уравнотеженог карактера и дипломатичности, неке од највећих одлика Вага су љубазност, дружељубивост и оптимизам. Са друге стране, јако тешко подносе неправду, али и неуспјех.

А шта Ваге могу очекивати на подручју љубави, каријере и здравља у наредним мјесецима, али и новој години која је пред њима - провјерите у наставку у годишњем хороскопу.

Љубав

Права чаролија у љубавном животу догађа се управо у овим посљедњим мјесецима 2023. године. Након што је Марс крајем августа ушао у ваш знак, ваш сексуални живот почео је цвјетати, а ствари ће само постати боље у сљедећим мјесецима, посебно када 8. новембра Венера уђе у твој знак и љубавни живот достигне свој врхунац у овој години.


Може вам спасити живот: Ови знакови могу указати на застој срца

Може вам спасити живот: Ови знакови могу указати на застој срца

Што се тиче 2024. године, чекају те једнако лијепе вијести. За соло Ваге почетак 2024. године донијеће нову везу, а за све остале - односи ће ојачати. Ипак, припазите на стрес и комуникацију који би вам могли донијети неспоразуме у односу с партнером и/или ближњима.

Каријера

Нажалост, истина је да сви тренутно живе у прилично тешким економским временима. Ако сте тренутно незадовољни или несретни на свом послу, запамтите да нисте сами.

У реду је ослонити се на своје најближе када су у питању проблеми с финансијама или послом. Имати вољене особе крај себе на које се можеш ослонити, може ти итекако помоћи у одржавању осјећаја смирености.

Ваш знак прије свега представља правду и вјероватно вам је јако стало до економске једнакости. Ако већ ните, остатак 2023. би могло бити сјајно вријеме да дубље размислите о ономе што желите у својој каријери и како то можете постићи.

Будући да Венера осим љубави и љепоте влада и новцем, ако током овог надолазећег периода ваша каријера стагнира, немојте бити превише строги према себи. И иако је ова година можда била исцрпљујућа, чекају вас бољи дани.


Која је ваша: Ово су супермоћи свих хороскопских знакова

Која је ваша: Ово су супермоћи свих хороскопских знакова

Већ на самом крају године смијеши вам се прилика за напредовањем или новим послом, а прва половина 2024. свакако ће донијети добре вијести на подручју финансија и каријере, без обзира ради ли се о повишици или потпуним заокретом у каријери, пише портал "Жена".

Здравље

Ове године као да су многи од вас тражили савјете, што о здрављу, што о љепоти, што није нимало изненађујуће с обзиром да твојим знаком влада Венера.

Ипак, док је издвајање времена за друге приоритет, и због тога се увијек осјећате добро, у овим посљедњим мјесецима у 2023. години свакако би требали дати приоритет себи, свом здрављу и психи, а посебно током периода хаотичног младог Мјесеца и помрчине Сунца у вашем знаку у дане око 14. октобра.

Будући да се током празничног периода крајем године увијек осјећате као да сте на сто страна, искористите сваку прилику за одмор коју можеш добити, јер почетком 2024. године чека вас нешто стреснији период када је у питању психичко здравље, а посебно стрес, али ситуација ће се до прољећа битно побољшати.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: