Izjalovio mu se plan

Pokušao da lažira svoju smrt zbog dugova - VIDEO

 • Izvor: Srpskainfo.com
 • 18.11.2022.21:05

Zbog velikih dugova koje nije mogao da vrati, jedan Indonežanin je došao na ideju da lažira sopstvenu smrt, ali kada se njegov plan izjalovio, završio je na društvenim mrežama iz potpuno drugih razloga.

Rođaci i drugi ožalošćeni su snimili muškarca (40) kako leži u mrtvačkom sanduku, a to je dovelo do toga da mnogi pomisle da je ustao iz mrtvih kada su vidjeli da se pomjera.

Snimak se proširio internetom uz objašnjenje da se radi o pacijentu koji je preminuo na liječenju u jednoj bolnici, ali da je odjednom čudesno oživio.

Kako se navodi, muž i žena su platili ambulantnim kolima za prevoz do kuće gdje je, kako su istakli, trebalo da pokupe tijelo pokojnog člana porodice. Vozač je rekao da je par bio dobrog zdravstvenog stanja kada su ušli u njegovo vozilo.

Međutim, kada su zatražili da stane na jednom odmorištu, muškarac se uvukao u sanduk. Plan im je bio da se potom odvezu do klinike gdje će muža "proglasiti mrtvim".

Ipak, Indonežanin je bio nepažljiv, pa se pomijerao, a drugi su to snimili. Čitava stvar se tako nepovoljno završila po njega jer je htio da se lažiranjem smrti povuče "u ilegalu", ali je umjesto toga cijela zemlja pričala o ovom slučaju.

Bolnica "Bogor General" je morala da izda i zvanično saopštenje u kome se tvrdi da muškarac ni u jednom trenutku nije preminuo i da snimci, koji su se u međuvremenu pojavili na mrežama, ne pokazuju kako je čudom oživio.

Policija je potom utvrdila da je muškarac lažirao sopstvenu smrt uz pomoć svoje žene. Iako je prvobitno brinuo o dugovima, sada ovom Indonežaninu prijeti i jedna godina robije zbog obmanjivanja vlasti, piše "Srpskainfo".

Tagovi:
 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.

 • 19:00 ATV Vijesti

  Centalna informativna emisija ATV-a u kojoj donosimo pregled najvažnijih informacija i događaja iz zemlje, regiona i svijeta tačno u 19 časova.