Оклахома

Породица снимила мистериозни летећи објекат на небу - ВИДЕО

 • Извор: Агенције
 • 12.03.2024. 08:38

Породица из Оклахоме Ситија снимила је на ноћном небу изнад своје куће мистериозни летећи објекат!

На снимку, који је само на ТикТоку видело скоро пола милиона корисника, види се светао објект који се споро креће на небу.

Стив Арагона био је напољу са својом дјецом и комшијама кад су у понедјељак у 19.30 сати примијетили мистериозни објекат.

@ryaninoklahoma UFO sighting in Oklahoma on March 4th, 2024 at 7:30 pm. Do you believe in UFOs? #oklahoma #ufo ♬ original sound - RyaninOklahoma

Дијете пита да ли је то звијезда падалица, међутим, одрасла особа одговара да се креће преспоро да би то била. Друга особа пита да ли би то могао бити НЛО.

- Подигао сам поглед и бијела ствар се појавила на небу. Свако је имао своје мишљење о томе шта је то - рекао је Арагон за локалне медије.

Многи су коментарисали да би то могла бити мисија СпејсИкса која је постављала сателите у орбиту.

Међутим, сателити су полетјели у 18.56 сати, сат и по након што је мистериозни снимак забиљежен.

(Извор: Србија Данас)

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 14:00 Серија: Ко те шиша (Р) (12+)

  'Хумористична хрватска серија 'Ко те шиша' прати Жигмунда, власника старомодног фризерског салона 'Салон за господу' и Божицу, власницу модерног салона за даме 'Колет', који се налазе један прекопута, на једном загребачком тргу, а дијели их само кафаница 'При Таубеку'.

 • 14:40 Серија: Од јутра до сутра (12+) (Р)

  ''Од јутра до сутра' у режији Михајла Вукобратовића заправо је адаптација аргентиске серије 'Успјешни Пелсови', и прати живот иза и испред камера омиљеног ТВ пара, Срне и Марка.

 • 15:30 Серија: Крваво цвијеће (12+)

  Ова занимљива и узбудљива прича прати Дилан, младу дјевојку која своје снове мора да стави по страни и уда се за Барана, који би женидбом са њом прекинуо дугогодишњу крвну освету између њихових породица, Карабеј и Демир.

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Наша Српска

  Наша Српска