Kanada

Profesorka hit zbog grudi: Učenicima zabranjeno da je snimaju

  • Izvor: B92
  • 20.02.2023.17:02

Kanadska profesorka srednje škole zaprepastila je javnost ne samo zbog veličine njenih grudi, već i zbog tvrdnje da su to zaista njene grudi, a ne lažne, negirajući da je osoba koja je fotografisana kako izlazi iz kuće bez njih, ali je priznala da to ne može da dokaže.

Po svemu sudeći, u pitanju su protetske, lažne grudi veličine H, za koje Kajla tvrdi da su njene.

"Ne nosim protetske grudi. Ovo je stvarno", rekla je Kajla Lemijeu za "The Post" tokom ekskluzivnog intervjua.

Lemijeu/Kajla, koja je nosila žensku odjeću, periku plave boje kose, šminku i ogromne grudi rekla je da "nije transrodna osoba", već da je rođena kao "interseksualna".

"Moje stanje je klasifikovano kao gigantomastija, što se takođe može nazvati makromastija ili hipertrofija dojki", izjavila je tokom davanja intervjua.

"Rijetko je, nema sumnje. To čak i žene pogađa rijetko, ali u mom slučaju, vjerujem a sa time se i moj doktor slaže, to je zato što imam vjerujem - i moj doktor misli - zato što imam i XX hromozome, to ima neke veze sa tim, a hormonska osjetljivost na estrogen je izazvala ovakvo stanje", dodala je ona.

Pa ipak, Kajla naglašava da za svoje stanje nikada nije dobila zvaničnu dijagnozu.

Ova žena, kako se i inače sama izjašnjava, izazvala je kontroverzu širom svijeta otkako su njene fotografije i video snimci postali viralni prošle godine, ubrzo nakon što je u septembru počela da radi u srednjoj školi.

Škola je takođe bila izložena stalnim i ponovljenim prijetnjama bombama, sa ciljanim prijetnjama upućenim Kajli iliti Lemijeu.

Učenicima je takođe navodno zaprijećeno suspenzijom ako fotografišu ili snime video Lemijeua na školskom terenu.

Lemijeu je za "The Post" rekla da je počela da se podvrgava terapiji zamjene hormona 2021. godine i da je "u tranziciji".

Tagovi: