ATV

Београд

Пукла брука на свадби, млада гостима одредила минималац за коверту

 • Извор: Курир
 • 24.09.2023. 13:51

Сезона свадби још увијек траје, а ресторани су пребукирани и у октобру. Поједини младенци увелико зову госте за вјенчања која ће се одржати наредног мјесеца, а једна млада која се удаје почетком октобра разбјеснила је своје друштво јер им је уз позивницу "сервирала и причу" колико пара би требало минимално да ставе у коверту.

- Пре двије недјеље су младенци почели да дијеле позивнице, али друштво и родбина о том весељу причају мјесецима унапријед. Млада је од самог почетка наглашавала да се свадба бити у луксузном ресторану у Београду који пуно кошта, да купује прескупу вјенчаницу, узима најскупљу декорацију. Пошто се знамо од малена знала сам да воли да све буде скупо и квалитетно, али нисам знала да свадбу прави да би била на добитку, а не због среће - прича за Курир младина другарица из школе, док колегиница са факултета додаје:

- Мени је све то сметало јер није битно да ли је нешто скупо или не битно је да тај дај буде посебан и за младенце и за њихове породице, а посљедње о чему би требало да размишљају прије свадбе, а нарочито млада је то колико ће родбина и другарице ставити пара у коверту.

Objavljen dramatičan snimak: Zemljotres prekinuo svadbeno veselje!

Objavljen dramatičan snimak: Zemljotres prekinuo svadbeno veselje!

Према њеним ријечима млада је одмах на почетку нагласила колико плаћају "столицу".

- Казала је да по особи плаћају 70 евра. Ја разумијем да је ово Београд и да је то њихов избор, али зашто званице мора да знају колико кошта њихово мјесто. Убрзо након тога смо и сазнале. Окупила је неколико другарица и колегиница и позвала нас на дјевојачко вече, а и уједно нам подијелила позивнице. Видјело се да је срећна и задовољна. Ја сам се изненадила што је мене звала јер се знамо са факултета, а и нисмо биле претјерано блиске. Ипак, било ми је драго и одлучила сам да идем на свадбу. Била сам срећна због ње што се запослила, нашла човјека с којим ће створити породицу. Кроз причу полако се дотакла и поклона и рекла је да је сада нормално да сви донесу новац на поклон младенцима.

Romska svadba u Beču o kojoj se priča: Nakit od 200.000 evra, luksuz na sve strane

Romska svadba u Beču o kojoj se priča: Nakit od 200.000 evra, luksuz na sve strane

Нагласила је да не воли оне који се воде логиком да ће у коверту ставити онолико колико кошта столица, као и да они планирају да буду у плусу. "Ако мој јеловник кошта 70 евра мислим да би било глупо да неко донесе само 70. Треба да буде око 100 евра унутра" - казала је она на шта сам ја занијемела.

Колегиница истиче и да она тренутно не ради, али да жели да је испоштује.

Bizarno: Mlada tražila od gostiju da joj na svadbu dođu u crnom!

Bizarno: Mlada tražila od gostiju da joj na svadbu dođu u crnom!

- С обзиром на то да нисмо толико блиске ја сам мислила да ставим 50 евра. Идем сама на свадбу и мислим да би то било коректно с моје стране, али након ове њене реченице мене је било срамота. Нема шансе сто евра да ставим. Ставила бих да смо блиске и да се баш дружимо и више, а овако стварно не знам. Плашим се да ће ме оговарати послије свадбе, али чула сам да су и друге колегинице биле у шоку и да су коментарисале овај њен став. Стварно је брука да се тако понаша пре свадбе и да тако прича - нагласила је колегиница.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.

 • 11:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета сваки радни дан.

 • 12:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:15 Емисија: Аграр (Р)

  Актуелне приче из свијета домаће и регионалне пољопривреде.