ATV

Romska svadba u Beču o kojoj se priča: Nakit od 200.000 evra, luksuz na sve strane

 • Извор: Курир
 • 07.09.2023. 15:30

Romska veselja koja se održavaju širom Evrope atrakcija su za sve.

Svi vole da vide kako izgledaju njihove svadbe ili proslave rođenja, na kojima bude i više od 1.000 zvanica, a količini novca koji se potroši nedjeljama se nagađa.

Nisu samo domaćini ti koji se rasipaju evrima i zvanice se trude da pokažu koliko je njihova finansijska moć.

Na jednoj nedavno održanoj romskoj svadbi u Beču bio je i voditelj emisije "Svadba od milion evra" Uroš Božić. On je na svom Tiktok nalogu pokazao kako izgleda ovo veselje o kojem se i danas priča.

Mladenci su se vozili u skupocjenom poršeu, svatovi su bili puni zlata, jedan je čak na jednoj ruci nosio nakit u vrijednosti od 200.000 evra, dok je oko vrata imao preteške zlatne lance. Neki su se i pohvalili koliko novca imaju u torbici, a cifre su u hiljadama.

Ono što je izazvalo posebnu pažnju je to što su mladenci nakon poršea seli u kočiju i s njom se provozali centrom Beča. Upravo zbog toga bili su glavna atrakcija turista.

Ispoštovali su i, kako je Božić naveo, sve običaje pa je mlada kupljena za nekoliko hiljada desetina evra, a taj novac je otišao u ruke njenog oca.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 12:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 12:50 Емисија: Имате ријеч са Милијаном Кос (Р)

  Имате ријеч са Милијаном Кос', емисија главне и одговорне уреднице информативног програма, даће прилику ријечима да стигну до вас.

 • 13:55 Вијести

  Први преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 14:00 Серија: Превртљиво срце (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 14:50 Серија: Истине и лажи (Р)

  Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.

 • 15:30 Серија: Авионџије (Р)

  Серија 'Авионџије' је домаћи ситком у режији и према идеји Саше и Ивана Ал Хамеда.