Флавија Борзоне

Тврди да је Ламборгинијева унука, ангажовала и приватног детектива

  • Извор: Б92
  • 03.02.2024. 02:00

Флавија Борзоне тврди да је дио Ламборгини породице и ангажовала је приватног детектива како би потврдила своје сумње и истинитост своје приче. Она каже да је син оснивача Ламборгинија, Тонино Ламборгини, њен биолошки отац и да је одлучна да докаже истинитост својих тврдњи.

Флавија тврди да је њен отац имао емотивну везу са њеном мајком, познатом напуљском оперском пјевачицом Росалбом Колосимо, касних осамдесетих година.

Каже да је Тонино понудио превоз њеној мајци која је чекала аутобус за Милано и да су били у вези до 1988. године када се она родила.

Када је Флавија јавно објавила своје тврдње 2019. године, породица Ламборгини реаговала је тужбом за клевету и повреду угледа.

Флавија је ангажовала приватног детектива како би дошла до узорка пљувачке Елетре Ламборгини, насљеднице богатства Ламборгини породице, како би се спровео ДНК тест.

Експерти са Универзитета Ферара потврдили су генетску подударност између Флавије и породице Ламборгини, пружајући тако доказ на суду.

Њеној одбрани послужило је то што је постојала 100% подударност на ДНК тесту.

Флавијин адвокат тврди да она није имала намјеру да увреди породицу Ламборгини, већ је годинама живјела у незнању о свом биолошком оцу и жељела је потврду истине, а Тонино Ламборгини је, према ријечима њеног адвоката, признао везу са њеном мајком.

Суђење ће се наставити, а Флавија жели само истину, а не новчану надокнаду, пише Дејли Мејл.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: