Хороскоп

У наредних 7 мјесеци ова три знака ће доживјети велику срећу: Паре ће "падати са неба"

  • Извор: Жена Блиц
  • 12.06.2024. 06:00

Бијели Мјесец, који се у свијету езотерије назива и Селена, улази у знак Близанаца 12. јуна и ту ће бити читавих седам мјесеци, односно све до 11. јануара 2025. године. У грчкој митологији, Селена је богиња пуног Мјесеца, а у астролошком смислу ово је мистична тачка хороскопа која не постоји као физички објекат на небу. Међутим, увијек је повезана са анђелом чуваром и помоћи виших сила.

Шта то значи за наш хороскоп, односно за наше животе? Бијели Месец даје моћну заштиту, освјетљава пут у мрачним лавиринтима судбине, помажући у исправљању грешака и примању поклона од судбине.

Транзит Бијелог Мјесеца кроз знак Близанаца симболизује наш круг комуникације и показује да што смо дружељубивији и услужнији према другима, то ћемо више добити од околине. Ријечи које долазе из срца имају посебну моћ током овог периода, па се немојте стидјети да захвалите људима за све што раде за вас. Важно је избјегавати увреде, токсичну комуникацију, гласине и трачеве, а дати приоритет лаким начинама за рјешавање проблема.

Ово је веома добро вријеме да доведете неке незавршене ствари у ред, средите документа, испуните нека давна обећања... Ово је такође право вријеме за тражење и куповину опреме за комуникацију и транспорт као што су аутомобили, лаптопови, телефони или чак бицикли. Ако сте власници неког предузећа или сопственог бизниса, имајте на уму да је ово одличан тренутак за активан развој пословања.

Бијели Мјесец у Близанцима нам помаже да видимо и цијенимо оно што је око нас, да то искористимо да побољшамо своје животе и животе наших ближњих. Ова појава доноси много добробити за све знакове Зодијака, али ће три знака бити посебно благословена и уживаће у бројним благодатима.

Бик

Бијели Мјесец у Близнацима највише утиче на другу кућу у хороскопу Близанаца која је одговорна за финансије, ресурсе, имовину, самовредновање... Ово је период када ћете лако моћи да пронађете нови посао или нови извор прихода, ако то желите. Генерално, финансије ће се рјешавати лакше и једноставније него иначе.

Ово су мјесеци који су веома повољно за стварање нових пасивних извора прихода, инвестирање и формирање финансијског плана.

Такође, можете очекивати да ће вам се вратити дугови, можда чак и они на које сте заборавили. Ако вам се понуди нека новчана сума или вриједан поклон, прихватите то као заслужену надокнаду за нека добра дјела из прошлости; то може бити ненадана компеназција виших сила за све добро што сте радили у протеклом периоду.

Такође, сва финансијска улагања и велике куповине које сада обавите ће вам се исплатити. Осјећаћете се финансијски сигурније него прије, а примјетићете да се проток новца повећава и да иде на много боље.

Близанци

За представнике Близанаца, транзит Бијелог Мјесеца ће утицати на прву кућу хороскопа, што имплицира да је наредних седам мјесеци веома, веома добар период за вас у коме се повећавају шансе да се ваши снови остваре. Пуно ваших добрих жеља и намера оствариће се и брже него што очекујете.

Пред вама се отварају нови путеви и могућности, укључујући и ваш лични живот. Ако тражите љубав, у овом периоду могуће је да упознате особу која вам је заиста суђена. Ово је и вријеме за нове прилике када је ријеч о самоостварењу, односно о проналаску правог посла или хобија.

Током овог периода и сами постајете драгоцјена помоћ људима око себе - бићете продужена рука њихових анђела чувара. Виша сила даће вам могућност да ријечима и дјелима помогнете другим људима. Генерално, ово је период инспирације у коме ћете осјетити да радите нешто заиста важно и корисно за свијет око вас.

Можете пронаћи нови хоби, стећи нове пријатеље и познанике и побољшати своје односе са људима око себе, било у приватном животу или у партнерству.

Лав

Транзит Бијелог Мјесеца утиче на једанаесту кућу хороскопа Лавова, а она симболизује вашу будућност и анђела чувара. Током овог периода у вашем животу може се појавити особа која ће постати ваш покровитељ, помоћи вам да спроведете своје планове и дати вам прави савјет. Ово је такође вријеме када можете учествовати у судбини неког дјетета; можда ћете постати родитељи, нечија кума или ћете значајно помоћи дјетету неког пријатеља или рођака.

Једанаеста кућа је повезана и са стицањем положаја у друштву, па вам се отварају могућности за самоостварење путем интернета, прављење сопственог блога, Јутјуб канала или странице на друштвеним мрежама. Много људи ће бити заинтересовано за вас, посебно ако нудите информације или производе који су корисни другима. Овај период ће донијети срећу и подршку вашег анђела чувара, осјетићете да сте срећни, а потребне околности, информације и људи долазиће сами.

Једанаеста кућа симболизује слику будућности, тако да ће се ваши снови, наде и очекивања брзо одразити на околну стварност и остварити. Сањајте добре ствари за себе и за друге људе.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови: