ATV

Посвађали се

Украо заручнички прстен свог брата како би запросио д‌јевојку

  • 25.09.2023. 12:50

Двадесетшестогодишњи мушкарац се посвађао са својим братом након што му је овај украо заручнички прстен како би запросио своју д‌јевојку. Он је на Redditu објаснио да је купио заручнички прстен да би запросио своју д‌јевојку на њихову годишњицу крајем мјесеца, али када је то рекао свом 33-годишњем брату, он му је рекао да и он планира запросити своју д‌јевојку, преноси Метро.

Одбио да му посуди

На изненађење аутора објаве, његов брат питао га је може ли му посудити прстен који је купио да га искористи као ''замјенски'' прије него што одведе своју д‌јевојку да сама одабере свој прстен.

- Прво сам мислио да се шали, али не - написао је мушкарац.

- Његов план је био запросити своју д‌јевојку, објаснити да користи мој прстен као замјенски, а затим је одвести да касније одабере свој прстен.

Голијанин спашен захваљујући полицајцу који је пронашао таблицу

Голијанин спашен захваљујући полицајцу који је пронашао таблицу

- Његово је образложење било да не жели потрошити превише новца у случају да она не пристане. Али, ја сам тај његов приједлог одбио - додаје. Али, то није био крај. Само неколико дана касније, отворио је породични групни chat само да би видио слику руке братове заручнице, која носи дотични прстен.

- Узео га је прије него што је напустио мој стан. Био сам ометен послом и нисам примијетио да га нема све док његова заручница није послала своју слику с прстеном у наш породични групни chat - рекао је.

Несрећа у Слатини: Возилом се забио у паркиране аутомобиле и завршио на крову

Несрећа у Слатини: Возилом се забио у паркиране аутомобиле и завршио на крову

- Назвао сам га да питам за прстен, а он се одмах извинио и рекао да ће одржати обећање и вратити ми га. Али моја д‌јевојка га је већ вид‌јела, а његова заручница објавила је слику на друштвеним мрежама, тако да је било бесмислено за мене кориштење истог прстена - објашњава.

Вјереница објавила слику

Испоставило се да је његов брат рекао својој заручници да је прстен само замјенски, али јој није рекао одакле га је добио.

- Осјећао сам се више љутито и издано због тога што ми је ишао иза леђа и узео прстен након што сам рекао не него због чињенице да га је украо - рекао је изневјерени мушкарац.

- Познајем и његову заручницу довољно да знам да не би вољела сазнати да је то мој прстен, па сам рекао брату да ћу јој рећи истину ако ми не купи нови заручнички прстен.

Нигер: Империјалистичке и неоколонијалне снаге нису добродошле

Нигер: Империјалистичке и неоколонијалне снаге нису добродошле

Пријетња је упалила, али он и његов брат се и даље свађају.

- Мој брат је купио прстен, али ме и даље оптужује да сам безобзиран и д‌јетињаст - написао је.

- Он је упоран с тиме да би ми вратио прстен да сам му дао прилику и да му нисам требао пријетити. Сада одбија разговарати са мном. Не знам више шта да мислим о овоме. Обично бих разговарао с братом о тим стварима и надреално је да је он тај с којим се свађам. Не могу рећи својој заручници, а многи наши пријатељи су заједнички.

Коментари осуде

Коментатори се слажу да аутор није у криву, а једна је особа написала: ''Украо ти је прстен. Има ли он неку болест или оштећење које би то могло оправдати или је он само најгори брат на свијету?'' Други је додао: ''Поступци вашег брата били су врло себични и мислим да није размишљао о посљедицама кориштења вашег прстена и објављивања слика и свега. Ако је пријетња да ћете рећи његовој заручници била једини начин да га натјерате да схвати шта је учинио и да се постиди, онда сте то морали учинити.''

Залужани: Бахатом вожњом поломио полубраник на пружном прелазу

Залужани: Бахатом вожњом поломио полубраник на пружном прелазу


Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 23:45 Серија: Флибег (16+) (Р)

    Серија, која је доживљела велики регионални успјех, и даље је на самом врху гледаности, у вама ће сигурно измамити најискренија осећања, а препрекама, динамиком и напетим развојем судбина ликова, 'купиће вас' и постати ваша омиљена домаћа серија.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм