Хороскоп

Ускоро стиже пун Мјесец: Бикови спремите се за судбинске одлуке, а ево шта очекује остале знакове

  • 21.04.2024. 06:00

Пун Мјесец у Шкорпији 23. априла у астрологији познат и као "ружичасти мјесец" дубоко ће утицати на све знакове Зодијака. Овај пун мјесец биће прекретница за многе и одлична је прилика за корак унапријед.

Ево какав утицај ће ружичасти мјесец имати на све знакове хороскопа.

Ован

Осјећате се одлично, пословни су стабилни, а на љубавном плану је никад боље. Обратите пажњу на интимност и учините све што је у вашој моћи да подигнете страст у спаваћој соби. Поједине знакове очекују лијепе вијести о насљедству или унапређење на послу што значи и већу плату.

Бик

Ово је један од најзначајнихих периода у години за све рођене у знаку Бика. Налазите се пред судбинским одлукама када је у питању љубав и партнерство, а на вама је да одлучите шта је за вас најбоље. Многи Бикови ће се одлучити на заједнички живот са партнером или брак.

Близанци

Ваша дневна рутина се мијења и ружичасти Месец вас упозорава да је доста било тумарања и прича у празно, вријеме је да се уозбиљите колико год је то могуће кад сте ви у питању. Обратите пажњу на здравље које сте занемарили. Промијените исхрану, бавите се спортом јер вам то може донијети велику позитивну промјену.

Рак

Космос припрема прави вртлог страсти за Ракове. Бурне емоције и слатки снови испуниће ваше дане и ноћи, а ово ће бити романтична прекретница којој се одавно надате. Водите рачиуна коме поклањате своје повјерење, бирајте само најбоље и не пристајте на мање. Поједини припадници овог знака могу да очекују судбински сусрет са сродном душом.

Лав

Ова лунација ће пољуљати ваш дом и породицу, па ћете више него иначе бити преплављени различитим емоцијама. Ружичасти Мјесец вам доноси и одређене завршетке, па се припремите на пресељење или друге прекретнице везане за некретнине. Пријатељ или рођак ће вам се обратити за помоћ и немојте га одбити. Све се то негдје горе рачуна.

Дјевица

Пун Мјесец у Шкорпији ће активирати ваше поље комуникација и интелекта. Идеје које вам буду падале на памет обавезно записујете, јер вам могу донијети озбиљне, нове послове. Будите јасни и прецизни приликом разговора и сви ће вас саслушати. Енергија звијезда ће вас подстаћи на размишљања о путовањима, даљине вас зову, па искористите овај тренутак да негдје и отпутујете.

Вага

Ружичасти Мјесец отвара важно питање финансија, али без бриге. Чека вас повишица, додатни посао или неки други алтернативни извор прихода. Поједини припадници Ваге кренуће употрагу за новим послом. Шта год да радите само ћутите и ником ништа не причајте док све не завршите. Прати вас срећна звијезда тако да шта год да одлучите или урадите некако ће се све завршити најбоље по вас.

Шкорпија

С обзиром на то се ружичасти Мјесец догађа под вашим окриљем, па ће све очи бити упрте у вас што се вама неће допасти. Ово је завршетак једног животног поглавља које нестаје пред вашим очима. Вријеме је да се ослободите прошлости, да збаците са себе све стеге и храбро закорачите у новом правцу. Слушајте интуицију, судбина вам се обраћа директно и без увијања, па немојте занемарити свој унутрашњи глас.

Стријелац

Рођени у знаку Стријелца прилично тешко ће прихватити промјене које доноси пун Мјесец у Шкорпији. Бићете приморани да се суочите са собом и грешкама из прошлости, Пандорина кутија се отвара и нема назад. Ово је тренутак када се могу појавити тајне и скандали везани за ваше име, а све то се буде дешавало је питање карме и кармичких дугова. Умјесто да кукате стисните зубе и истрпите оно што следи, хтјели да признате или не, за све сте сами криви.

(Срећна Република)

Јарац

Очекује вас прекретница по питању пријатељства и блиских сарадника. Поједини људи који су до јуче били врло важни у вашем животу мораће да из њега изађу. Не очајавајте, врло брзо вам у живот улази особа која ће се показати као врло важна за вас и ваш живот, као да кључеве ваше среће држи у својим рукама. Промјене су добре чак и кад се нама чини другачије.

Водолија

Свјетлост која ће обасјати Водолије као да ће упалити лампицу у вашој глави. Вријеме је да покренете каријеру са мртве тачке, доста је било тапкања у мјесту. Тражите премјештај или нову позицију, дошао је тренутак да са празног кукања пређете на дјела. Пред вама се отвара потпуно нови пут у каријери и искористите повољне аспекте који су пред вама како бисте остварили своје циљеве.

Рибе

Раширите пераја и спремите се да запливате. Шалу на страну, вријеме је да се покренете и изађете из зоне конфора уколико желите да напредујете. Пред вама су велике промјене кад је у питању каријера. Ако сте запоставили школовање или сте при крају факултета прионите на учење и то приведите крају, јер ће вам диплома отворити врата могућности о каквим ни не сањате. Велике промјене су сасвим извјесне, а од вас зависи колико ће бити добре по вас.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм