ATV

Би-би-си

Водитељка у програму уживо показала средњи прст

 • Извор: Б92
 • 07.12.2023. 14:38

Марјам Мошири, водитељка Би-би-си Њуза, није била свјесна да је уживо у програму па је у сриједу у 12 сати по британском времену у телевизијском програму милионском аудиторијуму средњи прст.

Мошири је имала гаф пред укљученим камерама након што је завршило познато музичко одбројавање програма. Чим је схватила да се програм емитује уживо, једна од главних водитељки Би-би-си-jeвe мреже експресно се уозбиљила и почела да чита наслове вијести о Борису Џонсону.

"Уживо из Лондона, ово су Би-би-си Њуз", најавила је, но у једном тренутку ипак се збунила због грешке па је, говорећи о пандемији коронавирусу умјесто "коронавирус" промумљала "коронаверс".

Ова три хороскопска знака имаће среће с финансијама у децембру

Ова три хороскопска знака имаће среће с финансијама у децембру

Гледаоци су одмах реаговали на друштвеним мрежама. Неки су јој замјерили недостатак професионализма, док су се други, позивајући се на њено показивање средњег прста, нашалили написавши како "и они исто мисле о свом послу".

Мошири је и у септембру била главна тема у британским медијима - тад је читала вијест о ријетком плавом супермјесецу, а кад се фотографија истог није појавила на екрану, водитељка је насмијала гледаоце својим урнебесним импровизованим приказом истог.

"Тако ми је жао, немам фотографију да вам је покажем", рекла је Мошири гледаоцима у паници па подигла руке у облик круга, што је требало да представи пун мјесец.

Пратите нас и путем Вибера

Тагови:
 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.