Milijarder

Želi da osigura 140 milijardi dolara: Bezos sprema predbračni ugovor?

 • Извор: Агенције
 • 26.05.2023. 09:25

Nakon što je od razvoda sa bivšom suprugom, njegov račun postao siromašniji za 38 milijardi dolara, sada je riješio da sastavi predbračni ugovor.

Nedavno se pojavila vijest da se jedan od najbogatijih ljudi na svijetu, Džef Bezos, ženi novom izabranicom Loren Sančez, a sad su se pojavile i informacije o njihovom predbračnom ugovoru.

Bivša spremačica tuži Džefa Bezosa – radila 14 sati dnevno bez pauze, nije smjela u toalet

Bivša spremačica tuži Džefa Bezosa – radila 14 sati dnevno bez pauze, nije smjela u toalet

Naime, kada se vjenčao s prvom suprugom Mekenzi Skot, danas 59-godišnji Bezos nije razmišljao o tome da će steći takvo bogatstvo, zbog kojeg bi morao potpisati predbračni ugovor.

Cijelokupno svoje bogatstvo Bezos duguje Amazonu i jednoj maloj garaži u kojoj je počeo posao, ni ne sluteći kako će se sve završiti.

Bezos za samo nekoliko sati izgubio više od 20 milijardi dolara

Bezos za samo nekoliko sati izgubio više od 20 milijardi dolara

Kada je riječ o nekretninama, njegovo carstvo procjenjuje se na 500 miliona dolara, a među najskupljima je luksuzna vila na Beverli Hilsu.

Osim nje, ima još dvije vile koje se nalaze jedna pored druge. Prvu, izgrađenu u španskom stilu te sa sedam soba, kupio je 2007. za 24,45 miliona dolara, a drugu je platio 12,19 miliona dolara deset godina kasnije. Na Menhetnu posjeduje pet spratova zgrade na Petoj aveniji, a uz to, ima četiri apartmana u zgradi Art Deco Century na prestižnoj adresi Central Park West.

Klimatolog: Hrvatska bi mogla postati polupustinja

Klimatolog: Hrvatska bi mogla postati polupustinja

Kada ima posla oko Washington Posta, Bezos tada boravi u bivšem muzeju tekstila, a 2016. kupio ga je za 23 miliona dolara i preuredio u luksuzni dom s deset spavaćih soba. Godine 2020. kupio je i kuću preko puta jer je, eto, mogao. Tu je i kuća u Sijetlu, koju je kupio 1998., četiri godine nakon što je osnovao Amazon. Platio ju je 10 miliona dolara i ona za njega ima sentimentalnu važnost. Nju je pak 2010. renovirao za 28 miliona dolara i kupio i kuću pored nje za 50 miliona dolara, ali i ranč u zapadnom Teksasu, koji služi kao baza Blue Origina.

Izgubio se smisao: Trans muškarac sa grudima reklamira donji veš

Izgubio se smisao: Trans muškarac sa grudima reklamira donji veš "Kelvina Klajna"!

Međutim, ni Sančezova nije bez svojih nekretnina. Ona je zaljubljenica u helikoptere i posjeduje u kuću u Vašingtonu, dok su zajedno kupili luksuznu vilu na Havajima za 78 miliona dolara, a potrošili su pola milijarde na najveću jahtu na svijetu sa dva bazena i bioskopskim salama.

Тагови:
 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисија: Бизнис клуб

  '‘Бизнис клуб’ новим концептом приближиће вам економију и пружити вам релевантне актуелности из области економије и привреде, испратити економска кретања и трендове на глобалном нивоу и истражити њихов утицај на раст и развој економије у Српској.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.