Šok na ultrazvuku

Željela treće dijete pa rodila trojke

  • Izvor: Index.hr
  • 15.11.2021.19:48

Tridesettrogodišnja Holi Basler u tri godine postala je majka petoro djece. Ova žena se šokirala kad je na ultrazvučnom pregledu 2019. godine saznala da nosi trojke.

Naime, već je imala dvoje djece u dobi od godinu i dvije te je htjela treće dijete kako bi zaokružila svoju porodicu. Trojkama se nije nadala.

"Moj suprug Majk i ja htjeli smo imati troje djece. Želja nam je bila da među njima nije velika razlika kako bi mogli rasti i igrati se zajedno. Nikad nismo ni razmišljali o višeplodnoj trudnoći jer u porodici nemamo takvih slučajeva. Otišla sam sama na pregled i šokirala se kad sam saznala da postoje tri vrećice", ispričala je Holi. 

Brinula se kako će odgajati petoro male djece. Ipak, prihvatila je sudbinu i 10. maja 2020. carskim rezom rodila Judaha, Džimija i Džeka.

"Teško je posvetiti se svakom djetetu. Naš život je haotičan. Teško je, ali vjerujem da će doći bolji dani. Djeca su zahtjevna. Svi su mali i zavise o meni po pitanju puno stvari. Ponekad mi je teško jer ne mogu biti na više mjesta u isto vrijeme. Ali sam i sretna jer znam da će biti bliski. Trojke su bile dobre za Aralin i Džesija jer su postali društveniji, razumniji i spremni pomoći", zaključila je.

Tagovi: