ATV

Михаела Петерсон

Дјевојка једе само месо - открила како то утиче на њено здравље

  • Извор: Агенције
  • 05.12.2023. 12:47

Све је више оних који се одлучују за дијету месождера, а једна од познатих заговорница је Михаела Петерсон, кћерка познатог психолога Џордана Петерсона, чији су контроверзни ставове о мушко-женским односима добро познати јавности.

Михаела, која је провела шест година на лијечењу на приватној клиници у Београду, недавно је изазвала пажњу својим необичним прехрамбеним навикама.

У недавном гостовању у емисији Пирса Моргана, открила је своју рутину која укључује искључиво месо - "за доручак, ручак, вечеру, понекад уз додатак супе".

На питање о поврћу, одговара једноставно: "Не".

Исти одговор даје и за умаке и прилоге.

Пирс је изненађено коментарисао: "Само месо? Шест година? Изгледаш веома здраво! Шта кажу доктори о таквој прехрани?"

На то је Михаела одговорила:

"Зависи од доктора, али углавном ми кажу: 'Знаш, ти би већ требала бити мртва!' Кад сам била тинејџер, нисам могла устати из кревета. Замијенили су ми кук и чланак. Нисам могла ходати. Дакле, мислим, моја почетна тачка је 'скоро мртав', у поређењу с тим, ово је сјајно. Сада се осјећам боље него икад".


Ставио хреновку под микроскоп: Неће вам бити свеједно кад ово видите

Ставио хреновку под микроскоп: Неће вам бити свеједно кад ово видите

Михаела, која већ годинама води блог "Не једи то", открива да болује од тешке аутоимуне болести, што је била њена мотивација за промјену прехрамбених навика.

Упркос примједбама о високим трошковима њене прехране, већина подржава Михаилу, знајући да је њена дијета неопходна због аутоимуног артритиса који погађа њено здравље, пише "Клик.хр".

Блог "Не једи то" прати њену борбу с аутоимуним артритисом који ју је готово онеспособио у тинејџерским годинама.

Њено истраживање показало је да њено тијело реагује позитивно на прехрану темељену на месу и води, чиме је обликовала свој животни стил.


Пратите нас и путем Вибера

Тагови: