ATV

Kampanja "Evromelanom"

Sutra u UKC-u Srpske besplatni pregledi kožnih promjena

 • 29.05.2023. 13:59

U Univerzitetskom kliničkom centru Republike Srpske u Banjaluci sutra će biti organizovani besplatni pregledi kožnih promjena, u okviru kampanje "Evromelanom".

Zainteresovani građani termin mogu zakazati posredstvom broja 051/342-486, a pregledi će biti obavljani od 8.00 do 20.00 časova u Klinici UKC-a za kožne i polne bolesti.
Vučević: Do 14 časova biće potpuno raspoređene formacije vojske duž administrativne linije

Vučević: Do 14 časova biće potpuno raspoređene formacije vojske duž administrativne linije

U UKC-u ističu da će dermatolozi biti na raspolaganju svim građanima koji se žele pregledati, dobiti preporuke, savjete i informacije o prevenciji melanoma.
“Melanom je najsmrtonosniji oblik karcinoma, a prevencija i rano otkrivanje su ključni faktor za spasavanje života. Zbog toga ovu kampanju smatramo veoma važnom i pozivamo sve da iskoriste priliku i na vrijeme pregledaju svoju kožu”, dodaje se u saopštenju.
 • 14:00 Serija: Istine i laži (R)

  Priča prati dvije porodice, Božić i Isidorović, čiji životi i sudbine se prepliću, a cijelu priču nadopunje paleta ineresantnih likova; svi prolaze kroz situacije u kojima se suočavaju sa ljubavlju, onom uzvraćenom i neuzvraćenom, sa izdajom, lažima, intrigama i tajnama.

 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Prevrtljivo srce (12+)

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Po svijetu sa Robertom Dacešinom

  Putopisna avantura sa našim Robertom Dacešinom._x000D_