О нама АТВ

Први сигнал АТВ-а пуштен је у етер давне 1997. године, а од тада па све до данас, наша медијска кућа извјештавала је и била је дио најзначајнијих друштвено – политичких догађаја који су мијењали курс историје, али и била значајна подршка умјетницима, спортистима и другим истакнутим појединцима као и догађајима који су мијењали свакодневицу друштва у којем живимо.

Данас, АТВ као медијска кућа са око 160 запослених медијских и других професионалаца један је од ТВ лидера на домаћем и регионалном тржишту као бренд с јасном визијом и стратегијом за будућност.

Осим телевизије, а у намјери да прати све трендове, наша медијска кућа додатну пажњу посветила је комуникацијским стратегијама, маркетишком позиционирању, наступу на друштвеним мрежама и другим дигиталним платформама, а посебно - интернет новинарству и развијању препознатљиве веб платформе – портала www.atvbl.rs који се убрзо након представљања јавности позиционирао као један од најпосјећенијих портала на тржишту Републике Српске и БиХ. А радио на 94.4 FM је за само нешто више од годину дана од представљања бренда, оправдао титулу омиљене радио станице млађе популације пратећи стратегију емитовања нових (свјетских) музичких хитова и остварења уз брзе, тачне и проверене информације.