ATV

Предсједник НПС-а

Бањац: Са поштовањем и захвалношћу присјетити се храбрости припадника МУП-а

  • Извор: АТВ
  • 21.11.2023. 09:37

Предсједник Народне партије Српске (НПС) Дарко Бањац у честитки припадницима Министарства унутрашњих послова (МУП) Републике Српске поводом крсне славе Светог архангела Михаила пожелио је да им Аранђеловдан пружи снагу да са истом посвећеношћу и храброшћу наставе да служе Српској.

Бањац је истакао да са посебним пијететом треба одати почаст храбрим припадницима МУП-а који су положили своје животе бранећи Републику Српску.

"Нека ова крсна слава буде прилика да се са поштовањем и захвалношћу присјетимо храбрости и жртве коју су поднијели припадници МУП-а који су животе изгубили обављајући своју службену дужност", навео је Бањац.

Он је указао да њихова оданост Републици Српској и жртва представљају неизбрисиви печат у историји Српске и остављају дубок траг у срцима свих.

"Нека свјетлост Светог архангела Михаила обасјава пут свих припадника МУП-а Републике Српске, чувајући их и пружајући им снагу да наставе служити са истом посвећеношћу и храброшћу нашој Републици Српској", навео је Бањац.


Пратите нас и путем Вибера

  • 23:40 Серија: Бува (16+)

    Британска трагикомична серија из 2016. године о дјевојци са надимком "Бува" која је преживјела огромну трагедију од које се никако не опоравља.

  • 00:20 Ноћни програм

    Ноћни програм