Predsjednik Vlade Srbije

Brnabić: Srpska i Srbija nastavljaju punu saradnju

 • Izvor: ATV
 • 22.11.2022.18:47

Radujem se svim scem što imamo priliku da nastavimo našu saradnju, što nam je naš narod dao mandat da nastavimo da gradimo specijalne odnose između Srbije i Srpske, rekla je predsjednik Vlade Srbije Ana Brnabić, na svečanom prijemu povodom stupanja Milorada Dodika na dužnost predsjednika Srpske.

"Veliko zadovoljstvo što sam ponovo u Banjalci i Srpskoj. Imamo kapacitet da nastavimo sve projekte koje smo dogovorili i da čekamo mirniji period koji će obilježiti živote budćih generacija", rekla je Brnabićeva.

Brnabićeva je nabrojala neke investicije, poput auto-puta Banjaluka - Beograd, Aerodroma Trebinje i Hidroelektrane Buk Bijela, koji će se realizovati u narednom periodu.

"Pravo paralelnih veza ljubomorno čuvamo. U tom smislu insistiramo na daljem jačanju Republike Srpske, jer krajnji cilj naše politike mir na cijelom Balkanu", dodala je Brnabićeva.

Ona je rekla da će se graditi i Memorijalni centar u Donjoj Gradini.

"To je nešto što dugujemo svojim precima, ali i generacijama koje dolaze", jasna je Brnabićeva.

Tagovi:
 • 14:50 Serija: Igra sudbine (R)

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 15:40 Serija: Dugo sam te čekao

  Strasna ljubavna priča dvoje pojedinaca koji su neočekivano ušli jedni u druge, Kadir, biznismen koji je za sebe izgradio život daleko od porodice.

 • 16:30 Vijesti u 16:30

  Prvi pregled najvažnijih vijesti iz zemlje, regiona i svijeta svaki radni dan.

 • 16:50 Centar dana

  Volite popodne? Važno vam je da nakon napornog dana odahnete uz aktuelne teme, zabavu i savim nove i neobične priče iz cijelog svijeta? Uživate u programu koji okuplja interesantne goste i regionalne zvijezde?

 • 18:20 Biznis klub

  ‘Biznis klub’ novim konceptom približiće vam ekonomiju i pružiti vam relevantne aktuelnosti iz oblasti ekonomije i privrede, ispratiti ekonomska kretanja i trendove na globalnom nivou i istražiti njihov uticaj na rast i razvoj ekonomije u Srpskoj.

 • 18:55 Marketing

  Blok ekonomsko-propagandnog programa.