Сукоб у ПДП-у

Црнадак узвраћа: Нисам ја "тетак 13" ни непријатељ Драшку

 • Извор: СРНА
 • 21.02.2024. 15:56

Потпредсједник ПДП-а Игор Црнадак изјавио је данас да не постоји његов лични сукоб са градоначелником Бањалуке из ове странке Драшком Станивуковићем него брига да ПДП у Бањалуци остане на свом курсу.

"Нисам ја никакав тетак 13 ни непријатељ Драшку, само хоћу да ПДП остане на свом курсу", рекао је Црнадак новинарима током данашњег боравка у Лопарама.

Он је рекао да је овдје ријеч о чистој политици и да је потпуно погрешно што су медији од тога направили лични сукоб између њега и Станивуковића, кога "зна када је имао седам година и близак је члан породице његове супруге".

"ПДП ће доносити одлуку само о једној ствари, да ли наставља на платформи снажне подршке коју је већ неколико циклуса добила од Бањалуке, или ће то све одбацити и прећи на другу страну. То је суштина", навео је Црнадак.

Станивуковић: Црнадак се огријешио од мене, прећутаћу многе ствари а имам свашта да кажем

Станивуковић: Црнадак се огријешио од мене, прећутаћу многе ствари а имам свашта да кажем

У овом бањалучком насељу Залужани синоћ је одржана сједница Мјесног одбора ПДП-а који је подржао Станивуковићеву кандидатуру за још један мандат на мјесту градоначелника Бањалуке, након чега је Црнадак на друштвеним мрежама објавио да је "у Залужанима настављена кампања за превођење цијелог ПДП-а у СНСД коалицију".

"Ни синоћ није било ни предсједника ПДП-а нити било којег од потпредсједника ПДП-а из Бањалуке", написао је Црнадак, те објавио видео-снимак Станивуковића у Народној скупштини из 2019. године, упитавши да ли су Станивуковић данас и Станивуковић са снимка иста политика.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Актуелне теме, најновије информације и занимљивости из земље и свијета.

 • 09:00 Серија: Крваво цвијеће (Р) (12+)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:40 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:55 Серија: Истине и лажи (Р) (12+)

  ''''''''''''Прича прати двије породице, Божић и Исидоровић, чији животи и судбине се преплићу, а цијелу причу надопуње палета инересантних ликова; сви пролазе кроз ситуације у којима се суочавају са љубављу, оном узвраћеном и неузвраћеном, са издајом, лажима, интригама и тајнама.