ATV

Српски члан Предсједништва БиХ

Цвијановић: Одласком Бабића Српска изгубила пожртвованог љекара и великог човјека

 • 04.12.2023. 20:23

Српски члан Предсједништва БиХ Жељка Цвијановић упутила је телеграм саучешћа породици доктора Александра Бабића, истичући да је Република Српска изгубила пожртвованог љекара и великог човјека који је своје богато знање и искуство стављао на располагање пацијентима о којима је несебично и посвећено бринуо до краја.

"Са великом тугом примила сам вијест о смрти доктора Бабића, који је, нажалост, изгубио битку за живот“, наводи се у телеграму српског члана Предсједништва која је изразе најдубљег саучешћа упутила и пријатељима и колегама Бабића.

Љекар требињског Дома здравља Александар Бабић преминуо је данас у Болници у Мостару.

Бабићу, који је 23 часа дневно био на кисеоничкој терапији и упркос томе лијечио пацијенте, претходних дана се погоршало здравствено стање и смјештен је у мостарску болницу.

Овај храбри љекар борио се са цистичном фиброзом која му је уништила плућа.

Пратите нас и путем Вибера

 • 16:30 Вијести у 16:30

  Преглед најважнијих вијести из земље, региона и свијета.

 • 16:50 Центар дана

  Волите поподне? Важно вам је да након напорног дана одахнете уз актуелне теме, забаву и савим нове и необичне приче из цијелог свијета? Уживате у програму који окупља интересантне госте и регионалне звијезде?

 • 18:20 Емисије: Народ прича

  Ауторска путописно-репортажна емисија новинарке Биљане Стокић, откриће вам шта срце народа прича о Српској, о традицији и историји наших градова и села.

 • 18:55 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.

 • 19:00 АТВ Вијести

  Центална информативна емисија АТВ-а у којој доносимо преглед најважнијих информација и догађаја из земље, региона и свијета тачно у 19 часова.

 • 19:40 Маркетинг

  Блок економско-пропагандног програма.