ATV

Predsjednik Republike Srpske

Dodik čestitao rođendan ATV-u

  • Izvor: ATV
  • 03.06.2023. 16:03

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik u čestitki povodom 26 godina od osnivanja naše televizije istakao je da je naša medijska kuća predanim radom i požrtvovanošću, racionalnim informisanjem šire javnosti uspjela da očuva integritet profesionalnog novinarstva i da sa jasnom vizijom zadrži brojnu gledanost.

"Povodom obilježavanja 26 godina od osnivanja ATV upućujem vam najiskrenije čestitke za sve ove godine objektivnog i aktuelnog izvještavanja, tokom kojih ste plasirali informacije isključivo u interesu građana i javnosti, izgradivši tako dugogodišnje povjerenje", naveo je Dodik u čestitki direktoru, uredništvu, cjelokupnoj redakciji i svim zaposlenima u ovoj medijskoj kući.

Višković čestitao rođendan ATV-u

Višković čestitao rođendan ATV-u

Dodik je naglasio da je ATV predanim radom i požrtvovanošću, racionalnim informisanjem šire javnosti uspjela da očuva integritet profesionalnog novinarstva i da sa jasnom vizijom zadrži brojnu gledanost.

"Upućujem vam iskrene čestitke na istrajnosti sa željom da i u budućem periodu, inspirisani novinarskom etikom obavljate svoj posao kreativno i savjesno", dodaje se u čestitki predsjednika Srpske. 

Tagovi: