ATV

Predsjednik Srpske

Dodik: Đukanović izgubio, ali bojim se da je pobijedila njegova politika protiv Srba

  • Извор: СРНА
  • 07.04.2023. 18:27

Predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik izjavio je Srni da je Milo Đukanović izgubio, ali se plaši da je pobijedila njegova politika usmjerena protiv Srba.

"Novoizabrani predsjednik Crne Gore Jakov Milatović o Srebrenici sudi onako kako je sudio i njegov prethodnik. Pozivanje na presude Međunarodnog suda, a ne pominjenje velikog stradanja Srba u i oko Srberenice i otpor Srba da priznaju zločin koji nisu počinili, govori da je Milatović izabrao da se dodvorava Sarajevu ne oklijevajući da uvrijedi Srbe i Republiku Srpsku. Šteta, mislio sam da je antisrpska politika u Crnoj Gori poražena", istakao je Dodik.

Reagujući na izjavu Milatovića da je, kako kaže, "u Srebrenici počinjen genocid", Dodik je u izjavi Srni podsjetio da Jakov Milatović nikada ne bi postao predsjednik Crne Gore bez glasova Srba i ta činjenica ga je obavezivala na minimum obzira prema tom biračkom tijelu.

"I dalje mislim da je Milatović manje loš izbor od Đukanovića, ali je takođe i manje težak protivnik za smjenu od Đukanovića. Sljedeći put kada budu glasali u Crnoj Gori Srbi bi morali znati za koga i koje politike glasaju. Jasno je da su ovoga puta glasali protiv Đukanovića, a ne za Milatovića", konstatovao je Dodik.

  • 23:50 Серија: Немирни (16+)

    Немирни' је ТВ серија из 2023. године у режији Дарка Николића, настала према роману Марка Поповића 'Један погрешан корак', а сценарио потписује Даница Николић Николић.

  • 00:30 Ноћни програм

    Ноћни програм