Srpski član Predsjedništva

Dodik: Institucije Srpske nastaviće da rade na dobrobit učenika i prosvjetara

  • Izvor: Srna
  • 01.09.2022.09:54

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik poželio je svim učenicima, njihovim roditeljima, učiteljima i nastavnicima srećan i uspješan početak nove školske godine.

"Posebno čestitam polazak u školu našim prvačićima koji će prvi put sjesti u školske klupe, gdje ih čekaju školske obaveze i zadaci. Dragi učenici, neka vam školski dani budu ispunjeni radošću, želim vam da vrijedno učite, stičete nova znanja i vještine i da postižete dobre rezultate", istakao je Dodik u čestitki.

On je još jednom zahvalio svim prosvjetnim radnicima za ogroman trud i lično zalaganje u proteklom periodu kada se radilo u otežanim uslovima zbog pandemije virusa korona, čime su pokazali da su spremni da odgovore na sve izazove i da pomognu učenicima da lakše savladaju novo gradivo.

"Jedan od ključnih prioriteta u vremenu koje je pred nama biće dodatno ulaganje u školstvo i obrazovanje. Institucije Republike Srpske će i dalje nastaviti da rade sve kako bi naša djeca imala najbolje moguće uslove za učenje i razvoj", poručio je Dodik.