ATV

"Желе да заплаше српски народ“

Додик: Лукић приморан да због илегалца иде у Сарајево и да му суди особа сумњиве ратне прошлости

 • Извор: АТВ
 • 13.02.2024. 11:53

Вршилац дужности директора Службеног гласника Српске Милош Лукић је данас приморан да због неког илегалца долази у Сарајево и да му у политичком процесу суди особа сумњиве ратне прошлости, поручио је предсједник Републике Српске Милорад Додик уочи рочишта Лукићу које је за 13 часова заказано пред Судом БиХ.

"Иако су раздвојени предмети, циљ овог монтираног процеса је исти. Желе да заплаше цијели српски народ, да доведу процес до краја и приморају све да прихвате причу о БиХ у којој се Српска ништа не пита и чија судбина зависи од воље неког лажног високог представника“, навео је Додик у објави на друштвеној мрежи "Икс“.

Како је додао, цијела прича добија на значају с Лукићем, јер желе да пошаљу поруку да ће тако проћи свако ко буде бранио национални интерес и извршавао одлуке Народне скупштине.

Цвијановићева подржала Лукића: Суде му зато што је радио свој посао

Цвијановићева подржала Лукића: Суде му зато што је радио свој посао

"Раздвајањем поступка остварили су два циља, желе да убрзају све и да пресуде у што краћем року како би ми забранили политичко дјеловање, а на примјеру Лукића да покажу како ће проћи обичан народ“, додао је Додик и поручио: "Данас је то Лукић, а сутра ко зна ко.“

Предсједник Српске додаје да је поносан на све људе који упркос застрашивању и пријетњама не одустају од одбране Републике Српске.

"Сваки наш долазак у Сарајево потврда је наше одлучности да се обрачунамо с лажљивим Шмитом. Ниједан Србин никада неће дозволити да неки Шмит одлучује умјесто народа. Све што су покушали овим монтираним процесом, само ће им се обити о главу. И питање је дана када ће се то десити“, нагласио је предсједник Републике Српске Милорад Додик.

Милош Лукић је, додаје Додик, добар човјек, велики патриота, одличан руководилац који одговорно извршава све своје обавезе и Република Српска му је захвална на тој посвећености.

Пратите нас и путем Вибера

 • 07:00 Емисија: АТВ јутро

  Сваког радног дана од 6 часова и 55 минута и викендом од 8 часова и 30 минута очекују вас актуелне теме, најновије информације и занимљивости.

 • 09:00 Серија: Превртљиво срце (Р)

  Страсна љубавна прича двоје појединаца.

 • 10:00 Телетрговина

  Телетрговина

 • 10:15 Ловачки савети

  ТВ серијал "Ловачки савети" се бави саветима за ловце и оне који би то да постану.

 • 10:45 Телетрговина

  Телетрговина

 • 11:00 Серија: Величанствени вијек: Косем (12+)

  Тридесет седам година од смрти Сулејмана Величанственог започиње запањујућа прича о владарици Османског Царства Махпеyкер Кöсем Султан.