Srpski član Predsjedništva

Dodik: Nevesinje mjesto zajedničkog uspjeha opštine i Vlade Srpske

  • Izvor: Srna
  • 23.09.2022.20:04

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik izjavio je večeras u Nevesinju da je to mjesto zajedničkog uspjeha rukovodstva opštine i Vlade Republike Srpske.

Dodik je podsjetio da je Srbija uputila pomoć za Nevesinje koja je upotrijebljena na najbolji način.

"Ovdje je fino doći i vidjeti uspjeh koji je ostvaren. Ovo je grad gdje se vidi promjena", rekao je Dodik novinarima u Nevesinju nakon sastanka sa načelnikom te opštine Milenkom Avdalovićem.

Dodik je rekao da je u politici najvažnije napraviti vidljivu razliku.

"Činjenica je da je ovaj grad decenijama kuburio sa pitkom vodom, a ove godine nije ni osjetio nestašicu ni trenutka", pojasnio je Dodik i dodao da je sada dvojno napajanje vodom, te da se ne može dogoditi da je nestane.

On je naglasio da je to kapitalni projekat, ali da se realizuju još neke velike investicije, kao i da će budžet grada biti povećan u narednim godinama.

Dodik je istakao da stanovnici Nevesinja zaslužuju svu podršku kako bi bolje živjeli.

Na sastanku sa rukovodstvom opštine Nevesinje, koji je održan u zgradi opštine, bili su i predsjednik Republike Srpske Željka Cvijanović, premijer Srpske Radovan Višković, generalni direktor "Elektroprivrede Republike Srpske" Luka Petrović, te poslanik u Narodnoj skupštini Srpske Ilija Tamindžija.