Laktaši

Dodik otvorio 5. Školu mladih lidera: Budućnost Srpske

 • Izvor: Srna
 • 31.03.2023. 11:23

Predsjednik SNSD-a Milorad Dodik rekao je na otvaranju 5. Škole novih lidera u Laktašima da su mladi budućnost ove stranke i Republike Srpske, te dodao da su bivši polaznici danas na važnim funkcijama i pokazuju veliku odgovornost.

"Riječ je o mladim ljudima koji žele dodatno obrazovanje da bi se uspješno u svojim organizacijama mogli baviti politikom, izgradili svoj status i učestvovali na narednim izborima", istakao je lider SNSD-a.

On je novinarima rekao da mladi treba da budu okosnica budućeg rada SNSD-a.

"Mnogi od bivših polaznika ove škole godinama učestvuju u političkom životu. To su ministri, poslanici, odbornici i načelnici. SNSD ima kadrovsku bazu koja će omogućiti budućnost partije", naveo je Dodik.

Polaznik Škole novih lidera je i Jovana Glumac iz Srpca.

"Studiram Pedagogiju na Univerzitetu u Banjaluci. Prijavila sam se da bih stekla nove sposobnosti da doprinesem svojoj lokalnoj zajednici i opštinskom odboru stranke", istakla je Glumac.

Student treće godine Mašinskog fakulteta u Istočnom Sarajevu Uroš Koprivica očekuje da na Školi novih lidera SNSD-a stekne nova znanja i vještine.

"Prije svega želim da unaprijedim život u svojoj lokalnoj zajednici i Republici Srpskoj", rekao je Koprivica. 

 • 20:00 Tet a tet sa Tatjanom Trninić

  Privilegija je znati o čemu se priča na važnim sastancima, iza zatvorenih vrata, u četiri oka.

 • 21:00 Serija: Igra sudbine

  Četvrta sezona svima dobro poznate domaće serije 'Igra sudbine'.

 • 21:50 Serija: Istine i laži

  Serija, koja je doživljela veliki regionalni uspjeh, i dalje je na samom vrhu gledanosti, u vama će sigurno izmamiti najiskrenija osećanja, a preprekama, dinamikom i napetim razvojem sudbina likova, 'kupiće vas' i postati vaša omiljena domaća serija.

 • 22:35 Tema dana

  Informativna emisija u kojoj sa relevantim sagovornicima i stručnjacima iz svih društveno-političkih oblasti razgovaramo o aktuelnim temama, događajima i ličnostima, iznoseći različite uvide i stavove, analize i komentare aktuelnosti iz zemlje i regiona.

 • 22:45 Serija: Red Rok

  Kriminalistička serija smeštena u izmišljeni primorski gradić Red Rok blizu Dablina

 • 23:15 Serija: Biro (12+)

  Jedna od najpoznatijih istorijskih drama i televizijskih serija.