Predsjednik Republike Srpske

Dodik: Mi smo jedan narod i posvećeni smo Srbiji

  • Извор: АТВ
  • 26.05.2023. 19:59

Predsjednik Republike Srpke Milorad Dodik rekao je danas na skupu "Srbija nade" da Srbija i Srbi trebaju i moraju da budu poštovani.

- Neki su pomislili da je Srbija slaba. Ali Srbija nije slaba, i večerašnje okupljanje govori da nismo slabi. Naša tuga je način da budemo još jači. I oni koji su okupili bulumentu koja je usmjerena protiv države neće proći. Džabe Britancima i drugima što okupljaju satrape. Došao sam ovdje da u ime Republike Srpske podržim snažnu, jaku i stabilnu Srbiju. Srbiju koju vodi Aleksandar Vučić. Srbija treba i mora da bude poštovana, Republika Srpska je zagledana u Srbiju - rekao je Milorad Dodik te dodao:

- Srbi hoće svoje države, hoćemo da živimo u miru i nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo i uz braću na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez svoje države, zato je važno da budemo uz Srbe na Kosmetu - istakao je Dodik.

Pored predsjednika Srpske skupu "Srbija nade" prisustvovali su premijer Srpske Radovan Višković i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović.