Одговор

Инфинити: Осуђујемо санкције, желе да наруше наш кредибилитет

  • Извор: АТВ
  • 18.06.2024. 18:17

Infinity International Group и њене чланице најоштрије осуђују одлуку Канцеларије за контролу имовине странаца при Министарству финансија САД да уведу санкције за појединце и компаније које раде и послују у оквиру наше групације.

"У питању је наставак покушаја политичке манипулације којима смо изложени већ неколико година у самој Босни и Херцеговини како би се нарушио наш пословни углед и покушало угрозити успјешно пословање на тржиштима неколико земаља.

Данашњи потез америчке администрације само потврђује да је једини циљ да се оспори вриједност, кредибилитет, успјешни пројекти и квалитет нашег рада с циљем да се пољуља повјерење које смо годинама стварали и оправдали код наших пословних партнера. Санкције оваквог формата су, прије свега, покушај удара на више од 800 високообразованих радника који свакодневно стварају нову вриједност и доприносе бољем привредном амбијенту у цијелој Босни и Херцеговини.

Такође, јасно је да се овим покушава отворити простор конкуренцији из енергетског и ИТ сектора да остваре јачи утицај на тржишту. Због тога ћемо бити принуђени да предузмемо све правне кораке како бисмо заштитили своје пословање и углед који несумњиво имамо у нашој пословној заједници", саопштено је из групације.

Пратите нас и путем Вибера