Portparol SNSD-a

Kovačević: Za razliku od funkcionera PDP-a, Dodikove putne naloge ne ovjerava britanska ambasada

  • Izvor: Srna
  • 19.08.2022.16:51

Srpskom članu Predsjedništva BiH Miloradu Dodiku, koji je boravio danas u kratkoj posjeti Crnoj Gori na poziv Mitropolije crnogorsko-primorske, putne naloge ne ovjerava britanska ambasada za razliku od vedeta iz PDP-a, rekao je portparol SNSD-a Radovan Kovačević.

"Dodiku ne popunjava i ne ovjerava putne naloge ni britanska niti bilo koja druga ambasada, za razliku od Branislava Borenovića, Igora Crnatka i ostalih vedeta iz PDP-a", rekao je Kovačević Srni.

Prema njegovim riječima, Dodik, kako u zemlji tako i izvan nje, zastupa samo interese srpskog naroda i građana Republike Srpske, za razliku od Borenovića i Crnatka i ostalih vedeta iz PDP-a koji, kako je naveo, uvijek zastupaju isključivo strane interese.

Srpski član Predsjedništva BiH Milorad Dodik posjetio je danas svetinje Paštrovića u Crnoj Gori, saopšteno je iz Mitropolije crnogorsko-primorske, na čiji je poziv posjetio ove svetinje.

Iz PDP-a su saopštili da "današnje privatno putovanje Dodika na Sveti Stefan helikopterom Vlade Republike Srpske" još jednom ukazuje, kako su naveli, na bahatost vlasti SNSD-a.