ATV

Министар гостовао на АТВ

Минић: Волио бих ТВ дуел са Црнатком, Марковићем и Петровићем, да их питам пар ствари

  • Извор: АТВ
  • 23.11.2023. 21:00

Саво Минић, министар пољопривреде, шумарства и водопривреде Републике Српске, рекао је гостујући у емисији "Тет-а-тет" на АТВ, да би волио да има ТВ дуел са Игором Црнатком, шефом клуба посланика ПДП-а у Народној скупштини Републике Српске и Славишом Марковићем, послаником ПДП-а у Народној скупштини који га, како каже, стално прозива за Бијељину, а у тој групи је и градоначелник Бијељине Љубиша Петровић.

„Баш бих волио да их само питам пар ствари, да их питам да ли је могуће да праве драму у Бијељини, која је, када је у питању механизација, привреда, јача од Бањалуке. Имају струју, телефон, власт, буџет, имају све. А 2014. године ми у Шамцу немамо струје, немамо ништа, вода је до семафора. На другој страни, у Бијељини не можете наћи рупу“, поручио је Минић у емисији АТВ-а Тет-а-теТ. 

На питање како коментарише прозивке да након посљедњег невремена, као министар, није обишао своју општину Шамац, Минић одговара да је то болест актуелног начелника Ђорђа Милићевића који га већ седам година спомиње.

„Народ ће сљедеће године на изборима рећи шта мисли о том раду. Наводи да ја не могу ништа да урадим, а када је (Милићевић) долазио на власт рекао је да има рјешење, којекаквих чуда, нема шта није обећавао. Сад је све то оштра нула и мање од тога. Ми знамо шта смо урадили у Шамцу, знамо који су то објекти који они данас имају проблем да окрече, а не да нешто такво направе“, истакао је Минић.

Пратите нас и путем Вибера