Делегат у Дому народа

Новаковић Бурсаћ: Неснађена опозиција не разумије шта је написано и речено

  • Извор: АТВ
  • 11.06.2024. 14:32

Опозиција је, као и до сада, потпуно неснађена и не разумије ни моменат ни оно што је написано у Декларацији са Свесрпског сабора и само им је битно да нападају Милорада Додика.

Поручила је ово за АТВ Сњежана Новаковић Бурсаћ, делегат српског народа у Дому народа ПС БиХ, коментаришући критике опозиције на Декларацију која је усвојена на Свесрпском сабору, а према којој ће се, између осталог, 9. јануар обиљежавати и као Дан настанка Републике Српске.

"Ништа ново за њих. Њима  је само битно да нападају Милорада Додика, а некако успију себе потпуно приказати као бића која не разумију ни тренутак ни оно што је написано, па ни оно што је речено", истакла је Новаковић Бурсаћ.

Нагласила је да они имају налог да се напада Милорад Додик сваким поводом.

Вишковић: 9. јануар остаје Дан Републике Српске

Вишковић: 9. јануар остаје Дан Републике Српске

"И то се уклапа у ту матрицу. Значи, они су скочили и прије него што су видјели текст и нападају текст који су усагласили предсједници Србије и Републике Српске и двије Владе и наравно државни врхови Србије и Српске. Онда можете мислити колико су неснађени", нагласила је.

Закључила је да ништа друго и не знају већ да само нападају.

Премијер Републике Српске Радован Вишковић раније данас је рекао да 9. јануар остаје Дан Републике Српске, а да Српска додаје Дан државности који ће се заједно са Србијом славити 15. фебруара. Вишковић је поручио да зна одакле ови напади долазе и да је њихов циљ рушење усвојене Декларације.

Пратите нас и путем Вибера