Dnevni red

NSRS o budžetu, društvenom preduzetništvu, fondovima, izmjenama i dopunama Zakona

  • Izvor: RTRS
  • 24.11.2021.07:50

Narodna skupština Republike Srpske razmatraće danas prijedloge zakona o društvenom preduzetništvu Republike Srpske, o dopuni Zakona o Fondu za razvoj i zapošljavanje, te o izmjenama i dopunama Zakona o Penzijskom rezervnom fondu Republike Srpske.

Na dnevnom redu su i prijedlozi zakona o izmjenama i dopunama Zakona o bezbjednosti saobraćaja na putevima Republike Srpske, o izmjenama i dopunama Zakona o ribarstvu, o obrazovanju odraslih, te o muzejskoj djelatnosti, saopšteno je iz Narodne skupštine Republike Srpske.

Poslanici će razmatrati nacrte zakona o kulturnim dobrima, o međubankarskim naknadama kod platnih transakcija na osnovu platnih kartica, o izmjenama i dopunama Zakona o unutrašnjem platnom prometu.

Biće razmatran i konsolidovani izvještaj o izvršenju budžeta Republike Srpske u prvom polugodištu ove godine, izvještaj Komiteta za koordinaciju nadzora finansijskog sektora Republike Srpske za 2020. godinu, te izvještaj o izvršenju plana rada i finansijskog plana Fonda za zaštitu životne sredine i energetsku efikasnost Srpske za prošlu godinu.

Sjednica će početi poslaničkim pitanjima i odgovorima, odnosno "Aktuelnim časom".

Tagovi: