Skup "Srbija nade"

Okupljena masa u Beogradu odgovorila Dodiku: "Živjela Republika Srpska, živio predsjedniče" (VIDEO)

  • Izvor: ATV
  • 26.05.2023. 20:52

Mi smo jedan narod koji hoće da živi u miru i neće dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe, danas smo sa našom braćom i sestrama na KiM i posvećeni Srbiji koju predvodi Aleksandar Vučić, rekao je na skupu "Srbija nade" predsjednik Republike Srpske Milorad Dodik.

- Naša tuga je naš način da budemo još jači. Oni što su upereni protiv Srbije i sprskog naroda, jednako i protiv Republike Srpske, da poručimo da im je džaba. Došao sam da u ime Srpske da podržim Srbiju, koja je izabrala Aleksandra Vučića za predsjednika. Republika Srpska je zagledana u Srbiju i ovdje su mnog da pokažu da smo zajedno, da smo jedan narod - naveo je Dodik.

Dodik: Mi smo jedan narod i posvećeni smo Srbiji

Dodik: Mi smo jedan narod i posvećeni smo Srbiji

Istakao je da Srbi neće sukobe.

- Srbi hoće svoje države, hoćemo da živimo u miru i nećemo dozvoliti da nas ponovo uvuku u sukobe. Danas smo i uz braću na Kosovu. Davno smo naučili da slobode nema bez svoje države, zato je važno da budemo uz Srbe na Kosmetu - istakao je Dodik.

On je kraju govora poručio:

- Neka živi Srbija, neka živi Republika Srpska, neka živi Rusija - rekao je Dodik, a onda je okupljena masa poručila:

- Živjela Republika Srpska, živjela - poručili su.

Pored Dodika, skupu u Beogradu, prisustvovali su premijer Srpske Radovan Višković i srpski član i predsjedavajući Predsjedništva BiH, Željka Cvijanović.

Tagovi: